AnaSayfa / Genel / Kahve falında süslü perde görmek

Kahve falında süslü perde görmek

Kahve falında süslü perde görmek yapacağı çalışmalar sırasında etrafındaki insanlardan ihanet görebileceğine, kazançlı bir işin başına geçileceğine, tekin olmayan kimselerle hareket edeceğine, ticaretin düzene gireceğine ve kazançlı şekilde ilerleyeceğine, üzüntülerini bir çırpıda atlatacağına, hane içinde aile fertlerinin sayısının artacağına, ticarette rakiplerine karşı zafer kazanacağına, çok büyük bir çalışma içine girip ortaya koyacağı projeler ile adından çok güzel ve saygın bir şekilde söz ettireceğine, uzun zamandan beri iş hayatında yaşadığı sorunlardan kurtulmak için çok başarılı bir kişi ile ortaklık kuracağına delalet eder.

Kahve falında süslü perde gördüyseniz:

  • Başka kişilerin kararları ya da yaptıkları değişiklikler nedeniyle bazı şeyler yapmak zorunda hissedebilirsiniz.

Kahve falında süslü perde görmek günden günde daha fazla stres yapacağına ancak daha sonra bu dedikoduları ortaya atan insanları bularak kendilerini utandıracağına ve bu sayede kendisini feraha çıkarabileceğine, çok şeffaf bir şekilde çalıştığı için insanlar tarafından çok saygın bir kişi olarak sevilip sayılacağına işaret eder.

Kahve falında süslü şapka görmek çok etkili ve doğru kişiler ile tanışmasına vesile olacağına ve güzel ve sevinçli günler görüleceğine, üzüntülerini bir kenara bırakıp kendisini işine ve sevdiği kişilere yardım etmeye vereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında süslü elbise görmek çektiği zahmetin, zorlukların ve çilelerin azalacağına, bu sayede sağlığının yerine geleceğine, elde etmek istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine, hedeflerini tabir yerindeyse on ikiden vuracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında süslü şapka takmak kişinin kendisini çok hafiflemiş hissederek hayatına devam edeceğine, kazancı arttıracağına yorulur.

Kahve falında süslü balık görmek işlerinde bereketin ve verimin artacağına, hayal kırıklığına uğratacak ya da emeklerini boşa çıkaracak hiçbir önemli sorun çıkmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında süslü terlik giymek sorunların tez zamanda ortadan kalkacağına, işlerinde çok iyi bir noktaya geldiği bir dönemde düşmanlık yapan bir kişi tarafından zarar verilmek isteneceğine alamet eder.

Kahve falında süslü görmek konfor içinde yaşayacağına, psikolojinizi düzeltecek gelişmelere rivayet eder.

Kahve falında süslü seccade görmek büyük fırsatlar elde edeceğine bu sayede maddi ve manevi olarak da güç kazanacağına, art niyetli kimselere rastlayacağına, kazalarla ve belalarla deyim yerindeyse burun buruna geleceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir