AnaSayfa / Genel / Kahve falında kırışık perde görmek

Kahve falında kırışık perde görmek

Kahve falında kırışık perde görmek şansına ve kısmetine kendi eliyle mani olacağına, üzüleceğine, onu alkışlayacağına, eline geçen bazı imkânlar sayesinde sıkıntılarından kurtulmaya çalışacağına, işlerinin kısa bir zaman içinde çok iyi bir hal alacakken karşılaşılacak bazı durumlardan ötürü yarıda kalacağına ve büyük sıkıntılar çekeceğine, geniş rızık elde edeceğine, ticarette başarılı olacağına, yeni ilişkiler kurulacağına, çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini çok iyi tanıtarak ve yeteneklerini ortaya dökerek dikkat çekeceğine ve çok büyük bir firmadan iş teklifi alacağına, hayır işleri yapacağına bu sayede hem Allah katındaki hem de toplumdaki mertebesinin yükseleceğine, hem ruhsal hem de bedensel olarak iyileşme kaydedeceğine alamet eder.

Kahve falında kırışık perde gördüyseniz:

  • Bazı konularda detaylı açıklamalar yapmamanız veya net olmamanız durumunda sorgulamalar artabilir.

Kahve falında kırışık perde görmek daha iyi yaşam şartlarına sahip olacağına, hayır getirecek bir konuda çalışacağına, kısa süre içinde büyük bir zenginlik kazanacağına, uzak bir akrabanın yaşadığı bir sağlık sorunu ile ilgili olarak güzel haberler alacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemi aşacağına, rahata ereceğine rivayet eder.

Kahve falında yüzünün kırışık olduğunu görmek geçim derdi çekmeyeceğine, nimet bolluğu yaşayacağına, mal ve mülk sahibi olunacağına, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine inanılır.

Kahve falında yüzünde kırışık görmek büyük gelirler elde edilmesine ve çok daha büyük işlerin gelip daha farklı çalışmalar yapılmasına büyük destek sağlayıp yüksek bir mevkiye transfer edileceğine, her türlü uğursuzluk ve şanssızlık ile karşılaşıp gergin zamanlar geçirileceğine, maddi konularda kayıplar olacağına işaret eder.

Kahve falında kırışık yüz görmek kendini bilerek, her zaman incelikli davranışlar sergileyeceğine, endişe duyulan konularda rahatlığa çıkılacağına, uzun zamandan beri yapılmak istenen bir çalışmanın gerçekleştirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kendi yüzünü kırışık görmek bir sebeple atılan adımlar konusunda ve verilen sözler konusunda çok dikkat edilmesi gerektiğine, aksi halde pişman olunacak ve belki geri dönüşü olmayacak olaylar yaşanacağına, yapılan hatanın düzeltilmesi için çok uğraşılmasına rağmen bir türlü düzelmeyeceğine ve çok büyük maddi zararlara uğranacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kırışık gömlek giymek elde bulunan güzel şeylerin zarar göreceğine, kendini tatmin etmek için yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz kırışık gömlek görmek hayallerinin gerçekleşeceğine, kişinin isteklerine nail olacağına, işlerin de yolunda gideceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kırışık görmek içine düştüğü kötü durumdan ötürü kendisini suçlayacağına, deyim yerindeyse maddi anlamda her geçen gün küçüleceğine, zayıflayacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir