AnaSayfa / Genel / Kahve falında perde kapatmak

Kahve falında perde kapatmak

Kahve falında perde kapatmak eğer iş ile ilgili olarak atılan adımlar doğru bir şekilde atılmaz ve iyi düşünülmezse özgürlüğün kaybedileceğine, kolay yollardan kazanacağına, geçiminin zorlaşacağına, girdiği işlerde istediği başarıyı elde edeceğine, himayesinde çok sayıda kişinin çalışacağına, kara ve yaslı günler geçireceğine, sıkıntılı ve çetin günler yaşayacağına, fal sahibinin sadece iyi olmaktan ve şifa bulmaktan başka bir şey düşünmeyeceğine bu süreçte hayatın kıymetinin de farkına varacağına alamet eder.

Kahve falında perde kapatmak gördüyseniz:

  • Maddi olarak istediğiniz bir şeye çok yaklaşabilirsiniz.

Kahve falında perdeleri kapatmak elindeki tüm parayı ve malı harcayacağına, kendisini Allah’a yakınlaştıracak hayır işlerine daha çok vakit ve para ayırabilme şansına nail olacağına ve kaderinin yüzüne güleceğine inanılır.

Kahve falında beyaz perde kapatmak yaşadığı zorlukların ve çektiği sıkıntıların bitmesine neden olacak işler yapacağına ve kurtuluşa ereceğine, zararlı bir alışkanlığın yakında bitirileceğine, verilen kararlar sayesinde kazancın sürekli artacağına delalet eder.

Kahve falında evin perdelerini kapatmak yediği yemekten ve içtiği sudan tat alamayacağına, kısa zamanda yüksek bir mevkiye terfi alınacağına tabir olunur.

Kahve falında tül perde kapatmak geçim kaygısı ve sıkıntısı yaşamayacağına, ağız tadının ve keyfinin kaçacağına delalet eder.

Kahve falında perdeyi kapatmak kısa bir zaman içinde yaşayacağı bazı olaylar sayesinde dertlerinden çok kısa zaman içinde çözüme kavuşturacağına ve el attığı bir işte kendisine sorun çıkartan bütün olayları başarıyla bitireceğine, üzerindeki ağırlığı atmayı ve yeniden hayat bulmayı başaracağına inanılır.

Kahve falında perde kapatmak üzüntülerinden ve endişelerinden yakın bir zaman içinde kurtulacağına ve zarar edeceği bir duruma düşeceği bir sırada kendisini ihtar edecek bir kişi sayesinde durumunu düzelteceğine, uzun zamandan beri içinde saklayıp kimseye söyleyemediği bir şeyi söyleyip kurtulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında perde aralamak kucaklaşacağına, aile hayatı içinde rahat edeceğine, kötü alışkanlıklarını hayatından çıkaracağına yorulur.

Kahve falında eski perde görmek birçok kişi için zor olduğu söylenen bir çalışmada büyük kazanç elde edileceğine, kazancın gittikçe artacağına, maddi açıdan çok iyi bir seviyeye gelineceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir