AnaSayfa / Genel / Kahve falında açık perde görmek

Kahve falında açık perde görmek

Kahve falında açık perde görmek hak ve din yolunu bırakacağına, doyasıya hasret gidereceğine, bol muhabbette olacağına, öfkesine yenilerek onlara hakaret ve haksızlık edeceğine, tartışmaların ve huzursuzlukların son bulacağına, canın sıkılacağına, kişinin iş hayatında da sevdiklerinin desteğini alarak adımlar atacağına, sağlığının bozulacağına, ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine, iş hayatının tamamen bozulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında açık perde gördüyseniz:

  • Entellektüel zevklerinizi geliştirmek için etkinliklerde bulunmalı, aktif bir yapı içinde olmalısınız.

Kahve falında açık perde görmek bunun da kendisi için çok ağır bir travma yaşamasına neden olacağına, fal sahibinin bu sayede daha rahat bir hayata kavuşarak yüzünün de güleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında perdeleri açık görmek böylece eline geçen bir miktar para sayesinde işlerini hiç olmadığı kadar iyi şekilde sürdüreceğine ve sevdiği kişileri de yanına alarak çok başarılı işlere imza atacağına, hayırlı kişiler ile dostluk kurulacağına delalet eder.

Kahve falında beyaz perde taktığını görmek başarının düşeceğine, kazancın yetmez olacağına, kendisine söylenen bazı yalanları ifşa edeceğine tabir olunur.

Kahve falında beyaz perde görmek seyahatlere katılacağına, çok mutlu olacağı ve kendisini çok iyi hissedeceği bir döneme gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında perdenin kesildiğini görmek başarıların her geçen gün çoğalacağına, bazı girişimlerde bulunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında pembe perde almak çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine, içinin rahatlayacağına, iyileşeceğine, ferahlayacağına inanılır.

Kahve falında pencerenin perdesini açmak bazı kişiler ile iş ortaklığı kuracağına, sorunlarını bu sayede ortadan kaldıracağına işaret eder.

Kahve falında perde pilavı görmek kendisini çok büyük bir ferahlığa taşıyacak bir proje gerçekleştireceğine, moralinin, huzurunun, neşesinin yerine geleceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir