AnaSayfa / Genel / Kahve falında halı ve perde görmek

Kahve falında halı ve perde görmek

Kahve falında halı ve perde görmek ruhunun tüm kötülüklerinden arınacağına, namaz kılacağına, fırsatların kısa süre içinde aile hayatına büyük ve güzel haberler getireceğine, çok rahat bir döneme gireceğine, fal sahibi eğer bekâr birisi ise yakın hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ama evli birisi ise çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, kısa süre içinde büyük atılımlar yapacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, nazar eden insanların haddini bildireceğine, işlerin kötüye gittiği bir anda deyim yerindeyse sihirli bir sopa değmiş gibi düzeleceğine, çekilen hasretin biteceğine, kırgınların ve küskünlerin barışacağına, kendisine hem hayırlı kazanç hem de mutluluk getireceğine ve geçim sıkıntısından kurtulmasını sağlayacağına işarettir.

Kahve falında halı ve perde gördüyseniz:

  • Çok sorgulamadan olumlu yaklaşmanızda fayda var.

Kahve falında halı ve perde görmek içinin rahatlayacağına, itibar kazanacağına, toplumda takdir edilecek ve adından güzel anılacak işler yapacağına, bu sayede herkes tarafından sevilen ve onlar tarafından bağrına basılan kişi olmayı hak edeceğine yorulur.

Kahve falında halı perde görmek ruhunun ve bedeninin şifa bulacağına, kendisine dert ettiği şeyleri atlatmayı ve unutmayı bileceğine, çok büyük hayallerine ulaşmak için daha çok çalışması gerektiğine, yakın bir zaman içinde çok büyük kazançlar elde edeceğine işarettir.

Kahve falında çeyizlik perde görmek ihanet edeceğine ve aile hayatında tartışmalara neden olacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını bu destek sayesinde çözeceğine tabir olunur.

Kahve falında parlak perde görmek sorunlarının ve sıkıntılarının çok kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, herkesi hayran bırakacak bazı atılımlar yapacağına, rakiplerini çok kıskandıracak ilişkiler kurup işini farklı şekillerde büyüteceğine, işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine rivayet eder.

Kahve falında perde diktirmek umutların, çabaların ve emeklerin boşa çıkacağına, her girdiği işte çok üst mevkilere kadar yükseleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yeni tül perde görmek zora giren işlerin hayra çıkacağı, ele geçen kazancın günden güne artacağına, sorunları başarıyla çözmeye alamet etmektedir.

Kahve falında camda tül perde görmek kendisini iyi hissetmeyeceğine, bu nedenle başarısının, enerjisinin ve verimliliğinin düşeceğine bu durumun çalışma hayatına olumsuz şekilde yansıyacağına, hayatın, varlığının, ölümün manalarını bulmaya çalışacağına işaret eder.

Kahve falında perde yıkadığını görmek en olunmaz yaralarının kapanacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir