AnaSayfa / Genel / Kahve falında pembe tül perde görmek

Kahve falında pembe tül perde görmek

Kahve falında pembe tül perde görmek her durumda ölçülü olmanın iyi olacağına, sonunda da riskleri sıfırlayarak emeline tez zamanda ulaşacağına, kötü olayların birbiri ardına yaşanacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğrayacağına, sıkıntılı ve üzüntülü günlerin mutluluk dolu gelişmeler sayesinde son bulacağına, sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine, daha fazla gelir elde edeceğine ve mal varlığının artacağına, hayırlı bir kısmetle evlilik yoluna girileceğine, kazanç ve kar getireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında pembe tül perde gördüyseniz:

  • Estetikle, sanatla veya yaratıcılık gerektiren işlerle ilgili başlıklarda para kazanma şansı doğabilir.

Kahve falında pembe tül perde görmek güzel günlerle tanışılacağına, projelerin yeni ve hayırlı kapılar açacağına, sorunların kısa süre içinde biteceğine, tartışmalar yaşanacağına, kötü bir kişi yüzünden maddi ve manevi açıdan büyük zararlara uğranacağına, şansın ve kısmetin kapanacağına, ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında siyah tül perde görmek sürekli yerinde sayacağına, ortaya konulacak olan çalışmaların ve projelerin hayır getireceğine rivayet eder.

Kahve falında tül perde yıkamak ortalığın sakinleşip, durulacağına, çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında tül perde takmak kazanılacak başarılar sayesinde üst yönetimin dikkatinin çekileceğine, aile hayatı içinde çok güzel gelişmeler yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında beyaz tül perdenin yırtıldığını görmek rahatsızlık duyduğu konularda mutluluk bulacağına, iş hayatında engel olmaya çalışan rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, sorunlara hızlı bir şekilde çare bulunacağına ve çok doğru adımlar atılarak aile hayatına renk getirileceğine tabir olunur.

Kahve falında tül perde kesmek büyük sorunlar ve üzüntüler yaşayacağına, hayatının yoluna girmeye başlayacağına inanılır.

Kahve falında perde ve tül görmek uğradığı zararın telafi edileceğine, kuracağı bir ortaklık sayesinde cebinin para göreceğine ve aile hayatında kaybolmuş olan huzurun tekrar bulunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında cama tül perde takmak eşleri birbirine düşürecek bir haber alınacağına, hayırlı gelişmeler yaşanacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir