AnaSayfa / Genel / Kahve falında perde toplamak

Kahve falında perde toplamak

Kahve falında perde toplamak övgü dolu sözler duyacağına, yaşanan sıkıntının gün geçtikçe daha da büyüyeceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir çöküş yaşayacağına, elindeki işi bitirmeden başka işlere yönelen kişinin motivasyonunun da bozulacağına, büyük paralar kazanan kişilerin bir anda kayıplar yaşayarak fakirleşeceklerine, zevk ve sefa içinde geçirilen yaşamın neredeyse bir fakirhanede son bulacağına, işsiz ve ekmeksiz kalacağına, maddi zorlukların omuzlarına çökeceğine, sıkıntılı bir dönem geçirileceğine inanılır.

Kahve falında perde toplamak gördüyseniz:

  • Konsantrenizi yaptığınız işe odaklamanız oldukça zor görünüyor.

Kahve falında perde toplamak işlerini çok sorun yaşamadan kısa bir süre içimde bitireceğine, çok büyük ve zor durumlar ile karşılaşacağına tabir olunur.

Kahve falında pencerenin perdesini açmak bazı kişilere karşı sesini yükselteceğine ve el kaldıracağına, dost sandığı kişilerin ortalıktan kaybolacağına yorulmaktadır.

Kahve falında perdeleri açık görmek lüksüne de lüks katacağına, çok zor durumlara düşeceğine, attığı her adımda zarara uğrayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında perdeyi yakarken görmek olayın bir krize dönüşmeden hemen çözüleceğine, ancak herhangi bir sorun yaşamadan olayların yatışacağına ve araya giren kişiler sayesinde sorunların halledileceğine işarettir.

Kahve falında yeni perde takmak keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, sorunlarının çözüleceğine, geçim derdinin biteceğine ve kişinin sağlığını geri kazanacağına, sıkıntılı ve çok büyük maddi zararlara uğrayacağı bir döneme gireceğine inanılır.

Kahve falında mavi renk perde görmek kendisini ve ailesini toparlaması için ne gerekiyorsa yapılacağına, iş hayatında uğranılan zararlardan ötürü alınan borçların dostlar ile elbirliği yapılarak ödeneceğine ve uzun süreden beri görüşülemeyen bir akraba ile görüşme imkânının bulunacağına alamet eder.

Kahve falında perdeleri kapatmak yapılan yardımların karşılığının kısa zaman içinde alınacağına, onları kendisinin yönetip, yönlendireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz bir perde görmek sermaye elde edeceğine, ele geçen fırsatların heba edileceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir