AnaSayfa / Genel / Kahve falında perdeleri kapatmak

Kahve falında perdeleri kapatmak

Kahve falında perdeleri kapatmak girilen işlerde rakipler yüzünden kötü durumlara düşürüleceğine, haksızlığa uğranacağına, günlerinin güzelleşeceğine, etrafının gerçek ve hayırlı dostlarla dolacağına, ağız tadına, keyfe, neşeye ve mutluluğa kavuşacağına, isteklerinin, arzularının, hayallerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, borçlarının çoğalacağına ve rızkının da eksileceğine, uğradığı zararın yakın bir zamanda telafi edileceğine ve çok büyük kazançlar elde edeceğine ve sıkıntılarını ve sorunlarını yakın bir zamanda atlatacağına, bir sebeple çok zor bir duruma düşecekken bu kişiyi yenilgiye uğratacağına, deyim yerindeyse maddi anlamda her geçen gün küçüleceğine, zayıflayacağına yorulur.

Kahve falında perdeleri kapatmak gördüyseniz:

  • Bazı durumların, ilişkilerin veya pazarlıkların çerçevesini kendi koşullarınıza ya da isteklerinize göre çizmek isteyebilirsiniz.

Kahve falında tül perde kapatmak uzun yıllardan beri hayali kurulan ve bir türlü alınamayan eve sahip olunacağına ve çok mutlu ve rahat bir hayat sürüleceğine, çok büyük bir azim ve çaba gösterilerek daha çok kazanç elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında perde kapatmak peşinden koştuğu bir işle ilgili olarak çok güzel gelişmeler yaşanacağına, bundan büyük kazanımlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz perde kapatmak neşesini hiç kaybetmeyeceğine, azmi ve çalışkanlığı ile takdir toplayacağına yorulur.

Kahve falında perdeyi kapatmak çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına, sorunlarının ve problemlerinin çözüleceğine inanılır.

Kahve falında perdeleri kapatmak zinde kalacağına, ağız tadını, neşesini, mutluluğunu kaybetmeyeceğine, büyük emekler vereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında evin perdelerini kapatmak yaşanan bazı sorunlara çözüm bulmak amacıyla uzunca bir yolculuğa çıkacağına, korkularını ve şüphelerini yeneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında pencere perdesi görmek sorun yaratan işlerde kısa zaman içinde bazı kötü kişiler tarafından çeşitli aldatmacalar yaşanacağına, işlerin başarı kazanması sayesinde kıskançlık duyan kişilerle tartışma yaşanacağına ve çok rahat bir döneme gireceğine, yeni bir şehre ya da ülkeye taşınacağına ve evleneceğine yorulur.

Kahve falında eve perde asmak verilen sözlerin tutulacağına, büyük umutlar ile girdiği bir işte ister istemez zarar edeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir