AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz bir perde görmek

Kahve falında beyaz bir perde görmek

Kahve falında beyaz bir perde görmek rahatının ve huzurunun yerinde kalacağına, bir sebeple daha önce hiç yapmam dediği bazı işlere gireceğine, sıkıntılı zamanlar yaşayacağına, kendine ve sevdiğine zaman ayıracağına, huzurlu hissedileceğine, sonucun kişi için hayırlı olacağına, bolluğa, berekete ve zenginliğe ulaşacağına, herşeyin en kalitelisine sahip olacağına, işinde çok ilerleyeceğine, uzun yıllardan beri sakladığı ve en yakınındaki kişilere bile anlatmadığı sırlarının açığa çıkacağına, baş ağrıtacak, huzur, neşe ve keyif kaçıracak olayların yaşanacağı delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz bir perde gördüyseniz:

  • Son zamanlarda maddi olarak biraz fazla açıldınız.

Kahve falında beyaz perde asmak verilen sözlerin tutulamayacağına, elde avuçta olan malın mülkün bir sağlık sorunu için harcanacağına, maddi açıdan büyük zarar getirebilecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına, telafisi olmayacak bir hata yapılabileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz perde görmek sağlıklı, rahat bir hayat süreceğine ve devamlı olarak gönül ferahlığına kavuşacağına, kendisini seven bir arkadaşının ön ayak olması ile koşulları daha iyi olan bir iş sahibi olacağına rivayet eder.

Kahve falında camda beyaz perde görmek kazanılacak çok büyük bir başarının ardından sevilen bir arkadaşla işlerin daha da büyütüleceğine ve kazanılan paranın yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına, yapılan çalışmaların çok daha fazla kar sağlayacağına işaret eder.

Kahve falında beyaz tül perde yıkamak rızkının genişleyeceğine, aile saadetinin artacağına, kendisine sıkıntı veren durumlardan yakın bir zaman içinde sıyrılacağına ve büyük bir proje ortaya koyarak kimsenin cesaret edemediği işler gerçekleştireceğine rivayet eder.

Kahve falında temiz beyaz perde görmek dikilen fidanların yakın zamanda meyve vermeye başlayacağına, insanların kendisinden yol soran kimse haline geleceğine delalettir.

Kahve falında beyaz bir perde görmek daha güçlü hale geleceğine, daha fazla kazanç getireceğine, borçların kısa zamanda ödeneceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına delalet eder.

Kahve falında beyaz perde astığını görmek sıkıntıların zamanla çözüleceğine ve refah içinde olunacağına, afiyette giden düzeninden olacağına, işlerinde başarısızlığa düşeceğine işarettir.

Kahve falında beyaz tül perdenin yırtıldığını görmek iş hayatında düştüğü zor durumlardan kurtulacağına ve yaşanan kötü gidişe bu sayede dur diyeceğine, maddi ve manevi olarak rahat geçirilen bir dönemin biteceğine ve birçok konuda çok sancılı bir dönemin başlayacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir