AnaSayfa / Genel / Kahve falında perdeyi yakarken görmek

Kahve falında perdeyi yakarken görmek

Kahve falında perdeyi yakarken görmek kendini çok iyi hissedeceğine, başarısızlıkların ve kayıpların da daha baştan önünü tıkamış olacağına, bir iyi bir kötü devam eden işlerinin kendisine fayda ve hayır getireceğine, duygularının karşılığını alamayacağına, aile içinde de maddi konulardan kaynaklanan sevimsiz konuşmalar ve tartışmalar yaşanacağına, gayrimenkul işine girerek zenginliğini arttıracağına, fal sahibinin, iş hayatı ile ilgili çalışmalara hız vereceğine, yardımsever ve iyi kalpli bir kişi ile evlilik yoluna adım atılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında perdeyi yakarken gördüyseniz:

  • Yapabileceklerinize odaklanmalı, hayatınızı güzelleştirmenin yollarını aramalısınız.

Kahve falında perdeyi yakarken görmek üzüleceğine, umduğunu bulamayacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçeceğine, maddi ve manevi olarak rahata erileceğine, birçok kişiyi etkileyecek bir proje gerçekleştirileceğine, haksızlığa uğramış bir arkadaşa destek olunacağına tabir olunur.

Kahve falında polislere yakalanmak sağlığının, huzurunun, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin yerine geleceğine, geçim sıkıntısına düşeceğine ve bir türlü bir yerde tutunamayacağına işarettir.

Kahve falında muhabbet kuşu yakalamaya çalışmak sıkıntılarından ve dertlerinden kurtulacağına, yanlışlara düşeceğine, nankörlük, vefasızlık ve haksızlık göreceğine, mutsuz olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında balık yakalandığını görmek muradına ereceğine, hayırlı insanlar ile tanışılacağına ve engel olan insanlara rağmen mutlu bir hayat sürüleceğine işaret eder.

Kahve falında firtinaya yakalanmak yaşayacağı tatsız ama önemsiz bir olayla karşı karşıya kalacağına bu durumda daha ziyade kendisiyle uğraşacağına, işinden uzaklaşacağına ve ekonomik rahatlığını kaybedeceğine, kişinin düşmanlarının varlığına ve onlardan zarar göreceğine delalettir.

Kahve falında insanı yakarak öldürmek bolluğun ve bereketin daha önce hiç olmadığı kadar artacağına, olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına ve aile hayatında gün geçtikçe daha sıkıntılı günler geçirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ağıt yakanı görmek kişinin çevresinde ona yol gösterecek çok sayıda insan olacağına, cebinden parasının eksilmeyeceğine, harcadığının yerine hep daha fazlasının geleceğine ve etrafının da her zaman kalabalık olacağına delalet eder.

Kahve falında önlük yakalığı görmek sahte arkadaşlıklardan kurtularak çok daha kalıcı dostluklar edineceğine, ortaya koyacağı bazı çalışmalar sayesinde çok büyük miktarda kazanç elde edeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir