AnaSayfa / Genel / Kahve falında mavi renk perde görmek

Kahve falında mavi renk perde görmek

Kahve falında mavi renk perde görmek toplumdan kendisini soyutlayarak yalnızlığa düşeceğine, işlerin kapanacağına, sevgilisi ile aralarındaki mesafelerin ortadan kalkacağına, dininden, inancından ve ibadetinden vazgeçmeyeceğine ve ahiret hayatı için de güzel işler yapacağına, hayatın yoluna gireceğine, kazaların ve belaların fal sahibinden uzak olacağına, sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, çalışmalarının istediği takdiri görmeyeceğine ve başarısızlık ve mutsuzlukla geçecek kötü bir dönem geçireceğine bu nedenle de oldukça zorlanacağına, parasının ve malının artacağına delalet eder.

Kahve falında mavi renk perde gördüyseniz:

  • Her iki tarafta ilgisizlikten yakınabilir veya öncelik sırasını kendi adlarına kullanmanızı bekleyebilirler.

Kahve falında mavi renk perde görmek yıllardan beri hayal ettiği ve gerçekleştirmek için büyük çaba sarfedip emek harcadığı için çok daha hızlı bir şekilde hedeflerine ulaşacağına, moral bulacağına, hafifleyeceğine rivayet eder.

Kahve falında mavi tül perde görmek atılacak adımlarla en doğru kararın verileceğine, sorunların kalmayacağına delalettir.

Kahve falında mavi perde görmek zamanla kişinin hayalini bile zorlayacak kadar güzel günler geleceğine, elinde bulunan imkânları çok hayırlı bir şekilde değerlendirmesi sayesinde işlerinin çok iyi bir hal alacağına, sorunlarının kısa zaman içinde biteceğine delalet eder.

Kahve falında turuncu renk perde görmek çok yükseleceğine, zarar edilen bir işte gösterilecek büyük azim ve sabır sayesinde kara geçileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında renkli tül perde görmek fal sahibinin bir anda başkalarının işine karışmak suretiyle hiç istemediği bir duruma düşeceğine, içine düştüğü zor durumdan kurtulacağına, rahat edeceğine alamet eder.

Kahve falında bordo renk perde görmek önemli hastalıkları ya da içinden çıkılmayacak sorunları olmayacağına, el attığı bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına, işlerinin kötüleşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında renkli perde görmek uzun bir zaman boyunca uğursuzluklar ve şanssızlıklar ile boğuşacağına, atılan her adımda daha kötü bir durumla yüzleşileceğine, kurulan bir ortaklık içinde yaşanan sorunlardan ötürü büyük bir kavganın ya da tartışmanın yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında koyu renk perde görmek evine bereket geleceğine ve bahtının açılacağına, maddi olanakların kötüleşeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir