AnaSayfa / Genel / Kahve falında perde kapamak

Kahve falında perde kapamak

Kahve falında perde kapamak yaşadıklarından ötürü çok stres ve baskı altında kalacağına, paradan ve maldan yana sıkıntı yaşamayacağına, çok mutlu olacağına ve rahata ereceğine, büyük üzüntüler yaşanacak olan önümüzdeki günlerde herkesin şaşıracağı bir haber alacağına, çok büyük sorunlardan ve sıkıntılardan herhangi bir darbe ve yara almadan kurtulacağına, iyi ve hayırlı günlere kavuşacağına, aile hayatının her geçen gün daha da güzelleşeceğine, sektöründe rakip tanımayacak kadar güçlü hale geleceğine rivayet eder.

Kahve falında perde kapamak gördüyseniz:

  • Bir yolculuk veya güzel bir tatil ihtimali güçlüdür.

Kahve falında perde kapamak yeni bir iş konusunda anlaşma sağlanacağına, gelecekle ilgili hayırlı planlar yaptığına ve çok yakın bir zaman kazancının artacağına inanılır.

Kahve falında pencere kapadığını görmek sevindirici olaylar yaşayacağına, gönül işlerinden yana çok kısmetli olacağına ve şansın yaver gideceğine, ne yapacağını şaşıracağına, çıkmaza düşeceğine delalettir.

Kahve falında basını kapamak çok başarılı olup iş hayatında üst mevkilerde yer alacağına, kişinin bir müddet doğru karar vermek adına içinde bulunduğu ortamdan uzaklaşacağına tabir olunur.

Kahve falında araba kapısı kapamak ekmeğinin ve başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine, kısa süre içinde evlat sahibi olacağına delalet eder.

Kahve falında gözünü kapamak kişinin dualarının ve hayallerinin gerçekleşeceğine, ekmeğini daha rahat şekilde kazanacağına ve sevdiği kişilere iyi bir hayat temin edeceğine işarettir.

Kahve falında birinin yüzüne kapı kapamak hayatında bir takım problemlerin baş göstereceğine, mesleğini yetenekli olduğu alandan seçeceğine delalet eder.

Kahve falında ışık açıp kapamak iş hayatında ve aile hayatında sıkıntıların son bulacağına, yakın bir zamanda dünyaevine girileceğine, çektiği sıkıntıları yakın bir zaman içinde hiçbir sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına, iş hayatında çok iyi yerlere geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kahve falı kapamak uzun bir süre boyunca çekeceğine, hayallerini ertelemek zorunda kalacağına, sıkıntıya ve zahmete düşeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir