AnaSayfa / Genel / Kahve falında kahve falı kapamak

Kahve falında kahve falı kapamak

Kahve falında kahve falı kapamak evliliğinin başarılı şekilde yürüyeceğine, endişe edilen durumların alınacak destek ve yardımlar sayesinde ortadan kalkacağına, yeni başlangıçların ve gelişmelerin yaşanacağına, endişeli durumların son bulacağına ve sahip olunan yetenekler sayesinde büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, arada kırıcı bazı konuşmalar geçeceğine, kişinin tecrübelerinden yararlanacağı biriyle tanışacağına, akraba çevresindeki sorunların giderileceğine, stres yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, elinin bolluğa kavuşacağına ve hayatının güllük gülistanlık hale geleceğine rivayet eder.

Kahve falında kahve falı kapamak gördüyseniz:

  • Veya başkalarının anlamsız gelen veya belirsizlik içeren tekliflerini önemsemeyebilirsiniz.

Kahve falında kahve falı kapamak başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine sıkıntıların ve zorlukların yakın zaman içinde sona ereceğine ve sevilen kişilerle çok büyük mutluluklar yaşanacağına, iş yerinde ve hanede bolluk ve bereketin hüküm süreceğine işaret eder.

Kahve falında kepenk kapamak külfetinin ve yükünün artacağına, yaşam standartlarının ve hayat kalitesinin düşeceğine, işlerin yolundan çıkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında pencere kapadığını görmek sıkıntılı günler yaşayan eski kocasına destek olacağına, böylelikle sıkıntılarının ve sorunlarının en büyük kaynağını aşma imkânı elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında yılanın ağzını kapamak tövbe edip daha düzgün ve iyi bir hayat yaşanacağına, deneyimli bir kişi ile kurulacak iş ilişkisi sayesinde rahat bir döneme girileceğine, alınacak hayırlı haberler ile zorlukların aşılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dükkan kapamak kısmetlerinin kapanacağına, ev yaşantısındaki iyi geçime adeta nazar değeceğine, maddi açıdan büyük bir zarara uğranacağına alamet etmektedir.

Kahve falında gözünü kapamak deyim yerindeyse krallar gibi bir hayat yaşayacağına, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, rakiplerin her konuda fark atacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kapı kapamak miras gibi konularda adil bir karar sonucu kişinin hak ettiklerini alacağına, hiçbir durumda karamsarlık yaşamayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kapı pencere kapamak üzüntülerin ferahlığa, karanlıkların aydınlığa ve sıkıntıların umuda dönüşeceğine, hayatın baştan sona güzel bir hal alacağına, sağlığına ve huzuruna kavuşacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir