AnaSayfa / Genel / Kahve falında ışık açıp kapamak

Kahve falında ışık açıp kapamak

Kahve falında ışık açıp kapamak kendisine söylenen her sözü fazlasıyla ölçüp biçeceğine, arkadaşlarla beraber vakit geçirmek istense de eski tadı bulamayacak olan fal sahibinin yalnızlaşacağına, yıllar sonra rahat yüzü göreceğine, bilgili, görgülü ve kültürlü olacağına, rahat, mutlu ve huzurlu bir döneme girileceğine, verilen bazı kararların pek işe yaramayacağına, yeni yerler göreceğine, iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, elde bulunan güzel şeylerin zarar göreceğine işaret eder.

Kahve falında ışık açıp kapamak gördüyseniz:

  • Kalıcı bir ilişki veya iş çıkabilir.

Kahve falında ışık açıp kapamak atılımlarda ve girişimlerde bulunacağına, alınteri dökülerek yapılan işten çok büyük bir maddi birikim yapılacağına, zor bir işin üstesinden gelinmesi ile birlikte bazı işlerin hayata geçirileceğine delalet eder.

Kahve falında kapıyı açıp kapamak atılan adımlardan ötürü çok sorun yaşayacağına, işlerinin kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına, çok zor günler geçirileceğine tabir olunur.

Kahve falında pencere açıp kapamak sevilen kişi ile çok hayırlı bir karar alınacağına, yeni arkadaşlıklar kuracağına, yeni mekânlara gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ışıkları kapamak onların kıymetini bileceğine, çok sevdiği ve değer verdiği bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine ve çok hayırlı bir evlada sahip olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında köpeğin ağzını kapamak problemli durumlardan birinin çözüleceğine, yapmak isteyip de çeşitli nedenlerden dolayı bir türlü yapamadığı şeyleri yapması için kendisine yardımcı olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında gözlerini kapamak kardeşlerin ortak bir işe girileceğine, kişinin her işte başarılı olacağı güce ve kudrete sahip olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kilit kapamak kaybetmeyi göze alamayacağına, maddi ve manevi olarak kendisini yıpratacak olaylar ile karşılaşacağına yorulur.

Kahve falında cam kapamak onunla geçirdiği her anının tadını çıkaracağına, çok daha iyi günler göreceğine ve çok huzurlu ve mutlu bir hayat yaşayacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir