AnaSayfa / Genel / Kahve falında gözünü kapamak

Kahve falında gözünü kapamak

Kahve falında gözünü kapamak keyfinin, rahatının ve ağız tadının kaçacağına, kaçırılan fırsatların birçok kişi ile girilen yeni bir iş sayesinde tekrar kazanılacağına, kısmetin yaşanacak olan kötü bir olay yüzünden tamamen kapanacağına, sıkıntılı bir dönemi atlattığı için çok mutlu olacağına, azla yetinmeyi kendine layık bulmayacağına, kendi işini kurmak için adım atacağına ve azmi ve gayreti ile etrafındaki insanlar tarafından başka kişiler için örnek gösterileceğine, ancak daha sonra ortaya çıkan dini duygulara cevap vereceğine, birçok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine inanılır.

Kahve falında gözünü kapamak gördüyseniz:

  • Hayallerinize sınır koymak zorunda değilsiniz.

Kahve falında gözlerini kapamak işsiz ve ekmeksiz günler yaşayacağına, rahat edeceğine, gerçek mutluluğu ve huzuru yaşama şansına nail olacağına rivayet eder.

Kahve falında göz kapamak böylece uzun zamandan beri birlikte olduğu kişiyi çok sevindireceğine, kısa bir zaman içinde daha büyük mutluluklar yaşayacağına, girdiği hiçbir işte başarı sağlayamayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında gözleri kapamak maddi ve manevi olarak kendisini çok geliştireceğine, içinde bulunulan ve kişiyi sıkıntı veren olumsuzlukların ardından gelecek büyük mutlu haberlere, iyi insanlarla arkadaş olunacağına yorulur.

Kahve falında gözünü kapamak yaşam sevincinin, huzurunun ve sıhhatinin yerine geleceğine, hayatının belli bir rutine oturacağına, güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine tabir olunur.

Kahve falında kapıyı açıp kapamak kendisini üzen ve kötü bir duruma getirebilecek olaylardan ve kişilerden uzak duracağına, kendisine uğur, şans ve güzellik getirecek insanlarla dolacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kapadokya görmek sıkıntıların ve stresin son bulacağına, yıkılmak üzere olan yuvanın toparlanacağına ve çalışma hayatında meydana gelen sorunların düzeltileceğine, sağlıklı biri olarak adımlar atacağına delalettir.

Kahve falında dükkan kapamak mal mülk sahibi olacağına, hayır getirecek işlere girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yılanın ağzını kapamak işlerinin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden zarar edeceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zamanda sona ereceğine, daha önce hiç tatmadığı mutluluklar tadacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir