AnaSayfa / Genel / Kahve falında pencereye oturmak

Kahve falında pencereye oturmak

Kahve falında pencereye oturmak borçlarının ve geçim derdinin biteceğine, sabır ve azim göstermesi sayesinde iş hayatında çok daha yükseklere geleceğine, hayırlı ve çok güzel olaylar yaşayacağına, rahat edeceği bir döneme gireceğine, kazancın artacağına, kısa süre içinde korkuların ve endişelerin sona ereceğine, toplumdaki ve ticaretteki itibarının artacağına, hakkını koruyamadığı gibi, ailesinde de sözünü dinletemeyen biri haline geleceğine, çekilen yükün hafifleyeceğine, parasal ve ruhsal olarak çok rahat olunacak bir döneme girileceğine, kazanılacak çok büyük bir başarının ardından sevilen bir arkadaşla işlerin daha da büyütüleceğine ve kazanılan paranın yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında pencereye oturmak gördüyseniz:

  • Ya da çocuklarınızı veya yaratıcılık gerektiren işlerinizi ilgilendiren yenilikler söz konusu olabilir.

Kahve falında pencere kenarında oturmak el birliği ile bu maddi sıkıntıları aşarak daha güzel bir yaşama adım atılacağına, sağlıkla ilgili olarak önemli bir sorunla karşı karşıya kalınacağına inanılır.

Kahve falında pencere önünde oturmak bir sebeple çeşitli sorunlar yaşanacağına, endişe duyulan çeşitli durumlara düşüleceğine, aile bireylerinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına ve uzun bir süre kimsenin kendine gelemeyeceğine inanılır.

Kahve falında pencereye oturmak endişelerin kısa süre içinde sona ereceğine, kardeşleri birbirine düşürecek kötü gelişmelerin yaşanacağına delalettir.

Kahve falında pencerede oturmak kişiliğinde kendisine ve başkalarına zarar veren yönleri bularak iyileştireceğine, işyerinde ve hanede bolluk ve bereketin hâkim olacağına delalet eder.

Kahve falında pencereye görmek çok mutlu ve güleryüzlü bir insan olacağına, çok iyi ve sağlam dostluklar kurup birlikte çeşitli işlere girişeceğine tabir olunur.

Kahve falında pencerede kumru görmek fal sahibinin kazancının da katlanarak çoğalacağına, işlerinizde sorunlar yaşıyorsanız sorunlarınız ortadan kalkacağına tabir olunur.

Kahve falında yeni pencere taktırmak sorunlarının çözülmesi ve borçlarının ödenmesi için bu kişiden yardım alınacağına, iş hayatında ve eğitim hayatında sorunlar yaşayacağına işarettir.

Kahve falında pencere kolu görmek yeni bir sayfa açmak için var olan hayatını tamamen değiştiren fal sahibinin, aldığı tüm kararların sorumluluklarını da üstleneceğine, çözümlere ve şifaya da kavuşacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir