AnaSayfa / Genel / Kahve falında kırık camlı pencere görmek

Kahve falında kırık camlı pencere görmek

Kahve falında kırık camlı pencere görmek kazancı bol işlerle uğraşıp, hayırlı işler yapacağına, çok zor duruma düşüleceğine ve bu zor durumdan ve sorunlardan korunmak için çok geç kalınacağına, sırtına daha büyük bir yük olarak bineceğine, uzun zaman sonra çok sevineceği olaylar yaşayacağına, sorunlarından kısa bir zaman içine kurtulacağına, kendi içindeki gücü keşfedeceğine, eşler arasında bir süredir devam eden tartışmaların tatlıya bağlanacağına, sorunlarını bu sayede bitireceğine, herhangi bir sağlık sorunu yaşamayacağına rivayet eder.

Kahve falında kırık camlı pencere gördüyseniz:

  • Elinize geçen bilgilere göre hayatınızı sorgulayabilir, daha iyi bir yaşam için değişiklik yapabilirsiniz.

Kahve falında camı kırık pencere görmek ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin sona ereceğine, fırsatların çok iyi ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kırık camlı pencere görmek alacağı sevinçli haberlerle günden güne daha da mutlu olacağına, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, sıkıntılı geçen bir dönemin kısa süre içinde biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında pencere camını kırık görmek atılımlarda ve girişimlerde bulunacağına, bir sebeple moral olarak çok kötü olacağı bir döneme gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kırık pencere görmek işinden ve parasından olacağına, zaman zaman tartışmaların yaşanacağına inanılır.

Kahve falında pencere cam görmek olumlu gelişmeler yaşayacağına, olaylı günler geçireceğine, iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında büyük cam pencere görmek sevginin ve huzurun hâkim olacağına, üzücü durumlara düşüleceğine ve eşler arasına huzursuzluk yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında cam pencere görmek inancının zayıflayacağına, kul olarak yerine getirmesi gereken vecibeleri ihmal edeceğine, kendisine hayırlı kapıların açılacağına, refah düzeyinin artacağına, sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, yaşadığı maddi ve manevi sorunların çözüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kırılmış pencere camı görmek hayırlı bir kısmet çıkacağına, iş hayatında bu kişileri yanına almak için elinden gelen herşeyi yapacağına, işlerini yoluna sokacağına ve çok mutlu ve huzurlu olacağı bir döneme gireceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir