AnaSayfa / Genel / Kahve falında pencere tül görmek

Kahve falında pencere tül görmek

Kahve falında pencere tül görmek isteklerinin, arzularının, hayallerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, bütçesinin büyük oranda zarar göreceğine, zenginliğe, parasını ve malını kaybedeceğine, hoş olmayan sözler işiteceğine bu nedenle de hem gergin hem de üzgün olacağına, kimseye muhtaç olmadan yaşayacağına, girdiği sıkıntıların karşılığını alamayacağına, bazı sorunların başgöstereceğine, sevilen bir arkadaşla aranın açılacağına delalet eder.

Kahve falında pencere tül gördüyseniz:

  • Zamanınızı ailenizle veya evinizde geçirmek isteyebilirsiniz.

Kahve falında pencereye tül asmak geçmişteki tatsız konuların da unutulacağına, ödemekte güçlük çekilen borçların kapatılacağına rivayet eder.

Kahve falında pencere tülü görmek eline geçen fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine, ailesini rahat şekilde yaşatacağına yorulmaktadır.

Kahve falında pencereye tül takmak evinden neşenin ve eğlencenin eksik olmayacağına, sıkıntılardan, üzüntülerden ve musibetlerden alınan hayır duaları sayesinde kurtuluşa erileceğine alamet eder.

Kahve falında pencerede beyaz tül görmek askıya almak zorunda kaldığı çalışmaları yakın bir zaman içinde nihayete erdireceğine, ferahlığa çıkacağına, iş konusunda  destek olunan bir kişiden ihanet görüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında pencerede tül görmek iş ve ev değişikliğine yorumlanırken, doğan bebek güzel ise gelişmelerin olumlu olacağına, onlardan medet umacağına, onlarla gönül birliği edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında pencere tül görmek güzel günler için çalışılacağına, sevinçli haberler alınacağına, büyük çalışmalar ve hayırlı projeler gerçekleştirileceğine, ticaretinin ilerleyeceğine, başarıya, kazanca ve mutluluğa giden yollarındaki engellerin de ortadan kalkacağına delalettir.

Kahve falında tül yakmak hastalanacağına, yanlış kişilere denk geleceğine, kesesinin dolacağına delalet eder.

Kahve falında perde ve tül görmek aşk hayatının çok hayırlı bir kısmet ile şenleneceğine ve huzur bulacağına, çok sevilen bir kişi ile yaşanan bir ayrılığın sona ereceğine, arkadaşlar arasında tatlı bir rekabet yaşanacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir