AnaSayfa / Genel / Kahve falında pencerede beyaz tül görmek

Kahve falında pencerede beyaz tül görmek

Kahve falında pencerede beyaz tül görmek bir sebeple uzunca bir süre sorunlu zamanlar geçirileceğine, aşırı agresif bir hale gelmesinden dolayı iş ortamında da sorunlar yaşayacağına, ancak herhangi bir sorun yaşamadan olayların yatışacağına ve araya giren kişiler sayesinde sorunların halledileceğine, dertlerinin sonunun geleceğine, çevre, iş ve mekan değiştireceğine, atılan adımlar ile yüzü güldürecek haberler alınacağına, en son atacağı bir adımdan ötürü maddi olarak bir kişi ile tartışmaya gireceğine, büyük bir kavgaya tutuşacağına, hayırlı insanlarla ahbaplık kurulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında pencerede beyaz tül gördüyseniz:

  • Bazı bilgileri yanlış değerlendirmeniz ya da duygusal yanılsamalar nedeniyle problem yaşanabilir.

Kahve falında pencerede beyaz tül görmek kısmetlerinin bollaşacağına, ticaretinin ilerleyeceğine, kısa zaman içinde çok sevilen birisi olacağına tabir olunur.

Kahve falında pencere tül görmek hem de iş hayatına yansıyacağına, daha büyük kazançlar elde edileceğine ve her zamankinden daha iyi projeler ortaya konacağına yorulur.

Kahve falında pencere tülü görmek üzüntü duyulan bir konuda istenen şeylerin gerçeğe dönüşeceğine, zorlukların aşılacağına, verilen sözlerin teker teker yerine getirileceğine tabir olunur.

Kahve falında pencereye tül takmak sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına, işlerin çok kolay şekilde yürüyeceğine inanılır.

Kahve falında pencereye tül asmak bir kazadan, hastalıktan veya sıkıntıdan bu sevapları sayesinde kurtulacağına, sıkıntılarından arınıp genişliğe çıkacağına işarettir.

Kahve falında pencerede tül görmek heveslendiği ve sahip olmak istediği her ne varsa ona sahip olacağına, Allah’ın kendisine her neyi hayal ederse onu yaşamayı nasip edeceğine, endişelerinden, korkularından ve kuruntularından kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında beyaz tül dikmek karşısına çıkan fırsatları hayırlı iyi bir şekilde değerlendirmesi ile birlikte rahata ereceğine, çalışmaların çok büyük başarılar kazandıracağına, işinden geri kalacağına, bu durumun tüm düzenini, planlarını, işlerini ve hayatını alt üst edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz tül çorap giymek zor ve karamsar günler geçireceğine, sorunların kısa süre içinde çok rahat bir şekilde çözüme kavuşacağına, yapılan çalışmalar ve ortaya konacak projeler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir