AnaSayfa / Genel / Kahve falında pencereye taş atmak

Kahve falında pencereye taş atmak

Kahve falında pencereye taş atmak işlerinde çok sıkıntı yaşayacağına, rahat bir hayat yaşanacağına, yapılan işin bol kazanç getireceğine, bundan sonra onlarla mutlu ve mesut yaşayacağına, zor durumda bırakacağına, bunun da kendisi için hayırlı olacağına ve ona mutluluk getireceğine, yaptığı şeylerden ötürü bazı kötü kişiler ile muhatap olmak zorunda kalacağına, sağlık sorunlarını kısa zamanda aşacağına tabir olunur.

Kahve falında pencereye taş atmak gördüyseniz:

  • Sağlığınızı veya yakınlarınızın sağlığını da hafife almamanız gerekiyor.

Kahve falında pencereye taş atmak maddi zararının karşılanamayacak boyutlarda olacağına, fal sahibinin fakirleşeceğine, sevdiği bir kişi ile girdiği büyük bir çalışma içinde çok hayırlı kişiler tanıyacağına ve bu kişiler ile büyük işler gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında pencereye su atmak çevresindeki bazı kişilerin adını lekelemeye çalışacaklarına ve yine bu kişilerin kendisi hakkında onur ve gurur kırıcı laflar edeceğine, hayallerinin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında pencereden kedi atmak kararsız kalınması ile işlerin açmaza gireceğine ve paranın bir şekilde elden kaçırılacağına, ortağından ayrılacağına rivayet eder.

Kahve falında birini pencereden atmak işlerdeki verimin artacağına, yaptığı çalışmaların beklenenden daha fazla kazanç getireceğine, kıskanç birisini haneden uzaklaştıracağına inanılır.

Kahve falında pencereden atmak kısa bir süre sonra tüm aile bireylerini çok büyük bir üzüntüye itecek bir haber alınacağına ve bu haberden sonra aile arasında daha büyük ve ateşli tartışmaların başgöstereceğine, ihtiyaçlarını da gideremez duruma geleceğine rivayet eder.

Kahve falında pencereden adam atmak maddi anlamda dolandırıcıların eline düşebileceğine, iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi ve başarılı işlere imza atılacağına, çok büyük kazanımlar elde edileceğine işaret eder.

Kahve falında tek taş yüzük atmak uzun zaman önce yaşanmış kötü bir olaydan ötürü ortaya çıkan zararların telafi edileceğine, her geçen gün daha güzel zamanlar geçireceğine, ortak olarak gireceği bir işte çok acemi olan ortağının kendisini geliştirmesinde büyük bir yardımda bulunacağına tabir olunur.

Kahve falında ayıya taş atmak çıkılacak bir yolculuğun çok tatsız bir olayla sona ereceğine, maddi olarak çok zarara uğradığı bir sırada hiç beklemediği bir yerden çok büyük bir kazanç elde ede edeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir