AnaSayfa / Genel / Kahve falında pencereden adam atmak

Kahve falında pencereden adam atmak

Kahve falında pencereden adam atmak mutlu günler göreceğine, hayırlı ve sevinçli haberler alacağına, büyük getirisi olan bir işte çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, bir sebeple çok sıkıntılı zamanlar yaşayacağına, sorunlarını çözdükten sonra bu sorunların ardından sadece uğranılan zararların kalacağına ve etrafındaki insanlara karşı sinir savaşı vereceğine, yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına, yapılan bir hata yüzünden çekilen sıkıntının arkadaşların vereceği destek sayesinde sona ereceğine, sorunlarının yakın zaman içinde biteceğine, ancak gereken aşamalar aşılmadığı için yer yer sıkıntı çekileceğine, zor zamanlar geçirileceğine ve yakın zaman içinde çeşitli zorluklar yaşanacağına, mutlu ve huzurlu bir aile kuracağına, vatanına ve milletine hayırlı evlatlar yetiştireceğine, işten eve bir hayat yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında pencereden adam atmak gördüyseniz:

  • Karlı alışverişler yapabilir, her konuda büyük bir beceriklilikle haraket edebilirsiniz.

Kahve falında pencereden adam atmak sorunlu bir akrabadan gelecek kötü haber yüzünden üzüntü duyulacağına, daha fazla para kazanacağına delalet eder.

Kahve falında pencerede adam görmek eğitimle ilgili olarak çok büyük bir karar verileceğine, sözleri tutulacağına, kendisi için çok hayırlı bir işe girdiği bir dönemde büyük zarar edeceğine ve yakın zaman içinde bazı tartışmalar yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında pencereden adam görmek başarılarının artacağına, makamının yükseleceğine, yeni işlere gireceğine delalet eder.

Kahve falında birini pencereden atmak başkalarının özel hayatına karışıp sonrasında olayların kontrolden çıkmasına sebep olunacağı, işgüzar davranışlar ve sözler nedeni ile dışlanıp, yalnız kalınacağına, hedeflerini gerçekleştireceğine, maddi anlamda refahının yerinde olacağına inanılır.

Kahve falında pencereye su atmak çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşayacağına, elinde bulunan imkânları çok doğru ve bereketli bir şekilde kullanacağına, bu sayede çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine, gerçekleştireceği çalışmalarla adından sıkça söz ettireceğine, herkes tarafından sevilen ve sayılan bir kişi olacağına işaret eder.

Kahve falında pencereden atmak kendi işinin sahibi olunacağına, onların yaralarına merhem olacağına delalet eder.

Kahve falında pencereden kedi atmak aile bireyleri arasında tartışmaların boy göstereceğine, kişinin kuyusunu kazan her gün yüz yüze baktığı kişilerin galip çıkacağına işarettir.

Kahve falında pencereye taş atmak büyük bir yatırım yaparak kendi işini kuracağına, aile hayatında kendisini daha mutlu edecek bazı olaylar yaşayacağına ve refaha ereceğine, geleceğinin parlak ve güzel olacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir