AnaSayfa / Genel / Kahve falında pencereden kedi atmak

Kahve falında pencereden kedi atmak

Kahve falında pencereden kedi atmak sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, güllük gülistanlık bir hayata kavuşulacağına, sorunlarının önemsiz ve aşılması kolay sorunlar olacağına, sıkıntılı geçen bir dönemin kısa süre içinde biteceğine, bolluk ve berekete kavuşulacağına, ilişkilerin noktalanacağına, ferah ve rahatlık içinde yaşayacağına, kötü ve zor günler geçireceğine, yaptığı işler sayesinde kazanç elde edeceğine, çok bereketli ve bolluk içinde hayat bir yaşayacağına yorulur.

Kahve falında pencereden kedi atmak gördüyseniz:

  • Sakinliğinizi korumalı, tartışmalı ortamlardan, gergin kişilerden veya sorun yaratabilecek olaylardan uzak durmalısınız.

Kahve falında pencereden kedi atmak zor günlerde insanlara yardım edeceğine, gerçek yaşamınızda da bir seyahat yapacağınıza yorulmaktadır.

Kahve falında pencereden adam atmak çok seveceği bir kişi ile karşılaşacağına, sorunlarına çözüm bulacağına ve kendisini çok kötü hissettiği bir dönemin biteceğine, sıkıntılı ve zor durumlardan kurtuluşa erileceğine, atılacak doğru adımlar ile mutluluğa kavuşulacağına rivayet eder.

Kahve falında pencereden atmak pek çok kişinin hayatını kurtaracağına, mallarının ve kazancının çoğalacağına delalet eder.

Kahve falında pencereye taş atmak kazancın devamlı olacağına, rızkın kesilmeyeceğine, başka yatırımlar gerçekleştirmeyeceğine, var olanlar ile yetinip geçinmeye çalışacağına alamet eder.

Kahve falında birini pencereden atmak yaşamı boyunca niyetini ve kalbini bozmadan hareket ettiği için her işinin rast gideceğine, sağlığının yerine geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında pencereye su atmak kaybetmeyi göze alamayacağına, sermayesini riske etmeyeceğine, çok hayırlı insan olunacağına işarettir.

Kahve falında pencerede kedi görmek hayatına dair isteklerini yeniden gözden geçireceğine, engellerin ortadan kalkacağına, sıkıntılarının bir bir çözüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kediyi çöpe atmak para hesabı yapmadan harcama yapmanın rahatlığına kavuşacağına, kişinin dünya hayatında gerçekleştirmek istediklerini gerçekleştirme şansına sahip olacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir