AnaSayfa / Genel / Kahve falında pencereden atmak

Kahve falında pencereden atmak

Kahve falında pencereden atmak her daim Allah yolunda olacağına, çok büyük sıkıntılar çekse bile isyan etmeyeceğine, zor zamanlar geçireceğine, kötü niyetli kişiler tarafından istenmeyen bir durumun ortasında bırakılacağına, zorlukların biteceğine, daha hazırlık aşamasındayken bile işlerinde sorun yaşayacağına, bu sorunlar yüzünden kendisini kötü hissedeceğine, sağlığının, huzurunun ve neşesinin yerinde olacağına, basiretinin bağlanmasından ötürü göz göre göre zarar görülecek bir işe girileceğine, aile hayatında sevindirici olaylar yaşanacağına, beğendiklerini kolaylıkla alabileceğine delalettir.

Kahve falında pencereden atmak gördüyseniz:

  • Özel yaşamınız hayatınıza farklı gözle bakmanıza neden olabilir.

Kahve falında pencereden atmak rızkın daim ve hayırlı olacağına, kendisine yardın etmedikleri için en yakın arkadaşlarına bile küseceğine inanılır.

Kahve falında birini pencereden atmak kişiliğini ortaya koymaya çalışırken aşırı despot ve sert bir görüntüye neden olduğu için yanlış anlaşılacağına, düşülmüş olan zor bir durumdan çok rahat bir şekilde çıkılacağına ve istendiği gibi hareket ederek çok büyük kazanç elde edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında pencereye su atmak hayatının düzene gireceğine, kariyerini çok daha iyi yerlere taşıyacağına yorulur.

Kahve falında pencereden kedi atmak dünya nimetlerinden daha fazla istifade edeceğine, yaptığı işlerin hep dönüp dolaşıp aynı yere geleceğine delalet eder.

Kahve falında pencereden adam atmak yükseleceğine ve hedeflerini gerçekleştirme şansına sahip olacağına, yeni çalışmalara girişileceğine işaret eder.

Kahve falında pencereye taş atmak iş hayatında zorlu zamanlar geçireceğine, sorunların ve sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, yapılan işlerin karşılığının alınabileceğine ve çok büyük bir bereket olacağına tabir olunur.

Kahve falında dar bir pencereden geçmek yakında işlerinin aksayacağına, aile içindeki huzurunu ve iyi halini kaybedeceğine delalettir.

Kahve falında pencereden sokağa bakmak hayatının daha konforlu ve lüks duruma geleceğine, sorunların hallolacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir