AnaSayfa / Genel / Kahve falında birini pencereden atmak

Kahve falında birini pencereden atmak

Kahve falında birini pencereden atmak maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine ve aile hayatının hayırlı gelişmelerle dolacağına, dirayetli davranışlarının meyvelerini de kısa zaman sonra almaya başlayacağına, kendisine bir çiftlik evi alacağına, hayatını stresten uzakta geçireceğine, ancak yaşanacak bazı mali krizler yüzünden yakın bir zamanda sıkıntıya düşeceğine ve zarara uğrayacağına, gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde çok daha iyi bir hayata kavuşacağına, ancak daha sonra durumun düzeltilmesi sayesinde aradaki sıkıntıların çözüm bulacağına, kişinin pek çok hatalı davranış içinde olacağına, evindeki huzurun bozulacağına delalet eder.

Kahve falında birini pencereden atmak gördüyseniz:

  • Olaylar sizi işlemez hale getirebilir.

Kahve falında pencereye taş atmak çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok hayırlı ve başarılı işler gerçekleştirileceğine, insanlar, çevre ve hayvanlar konusunda daha ilgili ve daha girişken biri olunacağına, elindeki avucundaki her şeyi kaybedeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında pencereden adam atmak yeni bir çevre edinileceğine, üzüntülerin son bulacağına ve sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine inanılır.

Kahve falında birini pencereden atmak yarattığı farklılığı kullanarak işlerini çok iyi bir noktaya getireceğine, kazancının eksilmeyeceğine, ticaretinin de bozulmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında pencereye su atmak dertlerin günden güne daha da artacağına, son zamanlarda ortak olarak girdiği bir işte yüklü miktarda kazanç elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında pencereden atmak yaşadığı üzüntülerden kurtulacağına, zaman zaman farklı yerlere tatile ya da iş gezilerine gidileceğine inanılır.

Kahve falında pencereden kedi atmak her şeyin aksi şekilde ilerlemeye başlayacağına ve pek çok aksiliğin üst üste geleceğine, üzüleceğine, masrafların altında kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında penceresiz ev görmek eline geçen kazançla yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, ibadete ağırlık verileceğine işarettir.

Kahve falında pencereden seyretmek sorunlarından ve uğradığı zarardan ötürü çok büyük sıkıntılar çekeceğine, çok büyük üzüntüler yaşadıktan sonra kendisini toplamak için çaba göstereceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir