AnaSayfa / Genel / Kahve falında pencereye su atmak

Kahve falında pencereye su atmak

Kahve falında pencereye su atmak işinin en iyisi olacağına, dertlerini, sıkıntılarını ve sorunlarını geride bırakacağına, işlerini kısa zamanda büyüteceğine, sosyal hayat içinde çok sevilen bir kişi olunacağına, kazanılacak başarılar sayesinde üst yönetimin dikkatinin çekileceğine, birlikte çok kazanç sağlayacak bir işe gireceklerine, fal sahibinin çok büyük sorumluluk alması sayesinde çok kazanç ve menfaat elde edeceğine, yarar getirecek bir çalışmaya ortaklık edileceğine, bir aile büyüğü ile ilgili üzücü bir haber alınacağına, ekonomik olarak zarar getirecek bir işe girileceğine, evdeki hesabın çarşıya uymayacağına ve bu nedenle de gerek maddi gerekse manevi anlamda zarara uğrayıp çok kötü günler geçireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında pencereye su atmak gördüyseniz:

  • Evinizi, ailenizi veya gayrimenkul konularını ilgilendiren başlıklarda ilerle kaydedebileceğiniz bir süreçtesiniz.

Kahve falında pencereye su atmak girdiği bütün işlerde zarara uğrayacağına, etrafındaki insanlardan gereken desteği göremeyeceğine, çalışmalarında büyük başarılar kazanacağına, büyük paralara sahip olacağına, kısa süre içinde epey şöhret sahibi olacağına ve dolu dolu, huzurlu ve sağlıklı bir hayata merhaba diyeceğine delalettir.

Kahve falında pencereden adam atmak hanesinde huzur ve mutluluğun hâkim olacağına, uzun yıllardan beri istediği bir şeye çok yakın bir zaman içinde çok sıkıntı çekmeden sahip olacağına, kendisi için uygun olduğunu düşündüğü bir çalışmaya çok sevdiği bir kişi ile birlikte gireceğine, huzurun kaçacağına, ekmeğin kesileceğine inanılır.

Kahve falında pencereden atmak kendisini çok yalnız ve yorgun hissedeceğine, büyük bir proje ile birlikte zenginliğe adım atacağına ve uzun zamandan beri ters giden işlerinin düzeleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında pencereye taş atmak hanesinde eşi ile sürekli tartışacağına, maddi olarak zarar edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında birini pencereden atmak enerjisinin ve canlılığının bitmeyeceğine, bu sayede hep dinç ve genç kalacağına, rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine, mesleğinde en iyisi olmayı ve devleşmeyi bileceğine bu sayede herkesin kavuşmak ve sahibi olmak istediği hayata sahip olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında pencereden kedi atmak maddi sıkıntıların biteceğine, çok güzel ve huzurlu günlerin yakın zaman içinde geleceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, bunun için uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu gelmesini bekleyeceğine, bu haberi aldıktan sonra sevdiği kişilerden biri ile işe başlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında pencereden su dökmek özlemlerini bitireceğine, işlerini yoluna sokmaya çalışırken daha kötü bir duruma düşeceğine alamet eder.

Kahve falında pencereye su dökmek yaşanan sorunların bu sayede bir anda ortadan kalkacağına, hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir