AnaSayfa / Genel / Kahve falında pencereye su dökmek

Kahve falında pencereye su dökmek

Kahve falında pencereye su dökmek çok kötü olaylar yaşayacağına, yüceltileceği sözler duyacağına, asla harama ve günaha yakın durulmayacağına, neşesini ve yaşam enerjisini geri kazanacağına, hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, hayal ettiği şeylere kavuşacağına, sorunların en kısa zamanda sona ereceğine, gözünü para hırsı bürüyeceğine, beklentilerinin ve ideallerinin de gerçekleşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında pencereye su dökmek gördüyseniz:

  • Belli ilişkiler zorlayıcı olabilir.

Kahve falında pencereye su dökmek sevilen bir kişinin düştüğü hastalıktan ötürü içinde bulunduğu ruhsal durumun düzelmesi için gereken herşeyin yapılacağına, bazı konularda konuşulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında pencereden su dökmek yüzünün hep güleceğine, şansının yaver gitmesi sayesinde tüm isteklerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine inanılır.

Kahve falında pencereye su atmak günden güne sorunlarının artacağına, ferah düzeyinin yükseleceğine işarettir.

Kahve falında abdest suyu dökmek onu hayallerine kavuşturacağına, fal sahibinin içine kapanacağına işaret eder.

Kahve falında birinin arkasından su dökmek yeni anlaşmalar yaparak, farklı iş alanlarına yöneleceğine, gerçekleştirilmek istenen büyük hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine delalettir.

Kahve falında birinin başına su dökmek kendisini çok yıpratacağına, verilen bir karar doğrultusunda hareket edilmemesinden ötürü çok büyük bir zarara uğranacağına ve rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine delalet eder.

Kahve falında su dökmek geçim derdine düşeceğine, rakiplerine yenileceğine, iş ve kazanç kaybına uğrayacağına, uykusuz geceler yaşanacağına, büyük bir ihanete uğranacağına, oturulan semtte çıkarılan bir dedikoduya malzeme olunacağına ve haklıyken haksız duruma düşüleceğine delalettir.

Kahve falında üstüne çamaşır suyu dökmek sağlık sorunları yaşayan bir akrabadan güzel haberler alınacağına, rahat bir hayatın kapılarının açılacağına, zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına, hayal kırıklığı yaratan bir durumun sona ereceğine, yapılan çalışmaların tanıtılması, yeni plan ve projelerin çizilmesi gibi işleri gerçekleştirdikten sonra yapılan işlerin ve verilen emeğin kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir