AnaSayfa / Genel / Kahve falında pencereye sıkışmak

Kahve falında pencereye sıkışmak

Kahve falında pencereye sıkışmak kötü niyetli bir arkadaşın yol açtığı sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, hayırlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve eğitim konusunda bazı başvurular yapılacağına ve hayati bir konuda karar verileceğine, tecrübelerinden faydalanarak sorunları pratik şekilde çözeceğine, hayatının sonuna kadar lüks ve rahatlık içinde yaşayabileceği kadar birikim yapacağına, mutlu olacağına, eğlenceli zamanlar geçireceğine, yeni fırsatlar elde edeceğine, şans oyunlarından birini kazanması sayesinde cebine para gireceğine, aldığı borçları kısa bir süre içinde geri ödeyeceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının son bulacağına, hayal edilen yeni bir işe sahip olunacağına, eşi, çocukları ve torunları ile makbul bir hayat süreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında pencereye sıkışmak gördüyseniz:

  • Romantik planlar duygularınızın netleşmesini sağlayabilir.

Kahve falında pencereye sıkışmak onlarla bir arada yaşamaya başlayacağına, bedenen ve ruhen iyi olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sevdiğine sıkıca sarılmak başarı üstüne başarı kazanacağı işlere gireceğine, çok hayırlı kişiler ile tanışıp mutlu ve huzurlu günler geçireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında el sıkışmamak yaptığı başarılı işler sayesinde adının herkes tarafından bilineceğine, hasret çekenin sevdiği kişiye kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında başbakan el sıkışmak hayatının kolaylaşacağına, maddi gücünün yerine geleceğine, yokluk çeken bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine yorulur.

Kahve falında birine çok sıkı sarılmak yatırımlarından istediği kazancı elde edemeyeceğine, bu nedenle kendine olan özgüvenini kaybedeceğine, mesleğinde geri plana düşeceğine, fakirleşeceğine, mutsuz ve üzgün olacağına, bir sebeple çok büyük bir zarar edileceğine yorulur.

Kahve falında sıkı sarılmak uzun süreden beri ödenen bir borcun gelecek bir toplu para ile ödeneceğine, yol kat edeceğine, bol para kazanacağına rivayet eder.

Kahve falında mağarada sıkışmak aile hayatında çok güzel günlerin yaşanacağına, gönül kapılarının açılacağına, bolluk ve berekete kavuşulacağına, kısmetlerin çoğalacağına, sorunların yakın zaman içinde biteceğine, nurtopu gibi bir evlada sahip olacağına işaret eder.

Kahve falında ek sıkışmak hayatını riske atmak istemediği için çevresindeki insanlara da dikkat edeceğine, hane içinde sağlığın da huzurun da yerinde olacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir