AnaSayfa / Genel / Kahve falında birine çok sıkı sarılmak

Kahve falında birine çok sıkı sarılmak

Kahve falında birine çok sıkı sarılmak zarar edilen bir işte gösterilecek büyük azim ve sabır sayesinde kara geçileceğine, iş hayatında her zaman sıkıntılı günler geçireceğine, tutarsız ve haksız bazı olaylar yüzünden aile bireyleri arasında bazı sorunların ve kırgınlıkların yaşanacağına, geçim derdi çekeceğine ve maddi anlamda ciddi bir güç kaybı yaşayacağına, özel hayatında köklü ve güzel değişiklikler meydana geleceğine, garanti olacak kazanca, mutluluğa, huzura ve sıhhate kavuşacağına, şansının hep açık olacağına, kısmetlerinin hiç eksilmeyeceğine, kişinin fakirleşeceğine yorulur.

Kahve falında birine çok sıkı sarılmak gördüyseniz:

  • Aslında karşı tarafa vermek istediğiniz bir mesaj varken, anlamsız tartışmaların içerisine girerek asıl yapmak istediğiniz şeyi unutabilirsiniz.

Kahve falında sıkıca sarılmak sevdiği kişilerin yapacağı bazı hatalar yüzünden kalbinin kırılacağına, üzüleceğine, kalkınacağına, ilerleyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sevdiğine sıkı sıkı sarılmak bir defa kesişen yollarının da bir daha asla ayrılmayacağına, beklenmedik bir anda gelecek bir miras haberi ile çok mutlu olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında biriyle sıkı sıkı sarılmak sorunlu ve sıkıntılı bir şekilde ilerleyen bir projenin başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine, evindeki bereketin ve işindeki verimin eksileceğine, rahatının kaçacağına tabir olunur.

Kahve falında eski sevgiliye sıkıca sarılmak çok kötü zamanlar geçirip ruhsal olarak çok zor durumlara düşeceğine, kendisini üzen konuların yakın bir zaman içinde çözüleceğine alamet eder.

Kahve falında sıkı sarılmak alınteri ile çalışılan işte kazanılan paranın bereketinin kaçacağına, zorluklarını aşacağına, onu mutsuz eden, heyecanını azaltan, umutlarını kıran ve yaşama karşı isteksiz yapan problemlerinden de kurtulmasını bileceğine alamet eder.

Kahve falında birine sıkıca sarılmak kişinin hayatında her işinin yolunda gideceğine, kötü kişilerden uzak durulacağına delalet eder.

Kahve falında sıkı sıkı sarılmak hastalıkların şifa bulacağına, geleceğinin kendisine hayır ve mutluluk getireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bir erkeğe sıkıca sarılmak çok mutlu olacağına ve rahata ereceğine, başına üzüntüye neden olacak olaylar geleceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir