AnaSayfa / Genel / Kahve falında mağarada sıkışmak

Kahve falında mağarada sıkışmak

Kahve falında mağarada sıkışmak kendi işine sahip olacağına, bekârlığına da veda edeceğine, kapandığı düşünülen meselelerin, tartışmaların veya sorunların tekrarlanacağına, rahatının ve gelirinin artacağına, ailesiyle birlikte uzun ve mutlu günler geçireceğine, dualarından hayır görmeyeceğine, hayallerini ve hedeflerini gerçekleştirmek için attığı adımların amacına ulaşmayacağına, atılan adımların zarar vereceğine, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların başgöstereceğine, üzüntülerin daha da artacağına, fal sahibinin rahat bir hayata kavuşacağına delalettir.

Kahve falında mağarada sıkışmak gördüyseniz:

  • Ne kadar yaratıcı olursanız, o kadar faydasını görebilirsiniz.

Kahve falında mağarada sıkışmak büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, elindeki fırsatları çok iyi değerlendireceğine, ilerleyen zamanlarda büyük bir zenginliğe kavuşacağına, eline geçecek haram bir maldan ötürü çok sıkıntı çekeceğine inanılır.

Kahve falında mağara kapısı görmek falı kapatan kişinin hanesine büyük bir bereket getireceğine, açılan kapıların büyük hayırlar getireceğine, zenginliğe sahip olunacağına delalettir.

Kahve falında mağaraya düşmek yeni şeyler deneneceğine, zor işlerin çok büyük bir kolaylık sayesinde çözüme kavuşacağına, büyük bir başarının elde edileceğine tabir olunur.

Kahve falında su dolu mağara görmek aile hayatında içinden çıkılmaz bir hal alan olaylar ile karşılaşacağına, bekar kimseler için eşlerinin yabancı uyruklu olacağına inanılır.

Kahve falında hira mağarası görmek yüzünün güleceğine, işlerinin rast gideceğine, hayatının kolaylaşacağına, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir konuma geleceğine tabir olunur.

Kahve falında mağara içinde su görmek çok zor bir durumdan çıkıldığı için bir tatilin iyi gelebileceğine, beklenen hayırlı bir haberin yakın bir zaman içinde geleceğine ve bazı olaylardan ötürü çok da ağır olmayan sorunlar yaşanacağına, içinde bulunan tüm sıkıntılardan, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına ve daha rahat ve daha mutlu olacağı bir döneme gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında mağarada olmak ele geçecek haram mal ve paraya, kendisini çok sıkıntılı hissettiği bir anda Allah’ın izni ile karşısına çıkacak güzel bir yol ile bu durumdan kurtulacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine delalet eder.

Kahve falında mağaradan geçmek sevilen kişiler ile daha önce yapılmamış bir işe girileceğine, aile hayatının hayır getireceğine, uzun bir süreden beri düşünülen bir çalışmaya girileceğine, edilen duaların yakın zaman içinde kabul olacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir