AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğine sıkıca sarılmak

Kahve falında sevdiğine sıkıca sarılmak

Kahve falında sevdiğine sıkıca sarılmak emin olduğu, güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine, mali gücünü yitireceğine, çok büyük kazançlar elde ettikten sonra uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile evlenerek bir bebek sahibi olacağına, ticarette zarar edeceğine, dara düşeceğine, dünyevi hayatında bol nimete kavuşacağına, birden fazla işyeri sahibi olacağına ve çalışmalarını kusursuz şekilde başarıyla sürdüreceğine, hayallerini gerçekleştirmek için eline geçecek fırsatlara ve şansının yaver gideceğine yorulur.

Kahve falında sevdiğine sıkıca sarılmak gördüyseniz:

  • Hayatınızın belli bölümlerini yeniden şekillendirmeniz gerekebilir.

Kahve falında sevdiğine sıkıca sarılmak kişinin bu zorlu süreci çok fazla bunalmadan, sakin bir ruh hali içinde atlatacağına, daha fazla gelir elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sevdiğine sıkı sıkı sarılmak çok uzun bir zaman bu durum ile ilgilenmesi gerektiği için yeni çalışmalar yapmak ve yeni projeler ortaya koymak gibi şeylere ara vereceğine ve bu yüzden iş hayatındaki sorunların artacağına, mal varlığının bir kısmının kaybedileceğine alamet eder.

Kahve falında birine sıkı sarılmak başarı getirecek ve kariyer basamaklarını hızla tırmanılmasını sağlayacak bir karar verileceğine, işinde geniş yetkilerle donatılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sıkı sıkı sarılmak talihinin ve kısmetinin açık olması sayesinde elinin bolluğa kavuşacağına, maddi kaybın ruhsal olarak sıkıntıların önünü açacağına, tatsız durumlar yaşanacağına, sevilen kişi ile ayrı düşüleceğine tabir olunur.

Kahve falında çok sıkı sarılmak kişinin maddi anlamda gücünü kaybederken bu durumun aynı zamanda iç dünyasından da pek çok şey alıp götüreceğine ve mutsuz olmasına neden olacağına, yakın bir zaman içinde yeni bir eve taşınabileceğine tabir olunur.

Kahve falında birine sıkıca sarılmak elinde bulunan fırsatların bir bir boşa çıkacağına, fal sahibinin olumlu giden bir işini bozacağına inanılır.

Kahve falında birisine sıkıca sarılmak yaşadığı pişmanlıkların son bulacağına, tüm insanları ilgilendiren bir musibetin baş göstereceğine işaret eder.

Kahve falında eski sevgiliye sıkıca sarılmak hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine, çok sorun yaratan olaylar ile karşılaşılacağına, toplum içindeki değerinin artacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir