AnaSayfa / Genel / Kahve falında ek sıkışmak

Kahve falında ek sıkışmak

Kahve falında ek sıkışmak hanesinde eşi ile sürekli tartışacağına ve güzel bir görmeyeceğine, bir sebeple çok büyük bir zarar edileceğine, işlerinin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine, çok rahat edeceği ve kendisini büyük mutluluklar içinde bulacağı bir döneme gireceğine, ortak olarak çok büyük bir projeye gireceğine, zenginlik kazanacağına, büyük başarı kazanacağına, eğlenceli günler geçirileceğine, yaşamını kendi istediği gibi yönlendirebileceğine, bir sebeple hem kendi hem aile bireylerinin kaynaklarını kullanarak işin içinden çıkmaya çalışacağına, ancak bir türlü başaramayacağına ve istemeden de olsa işle ilgili geri dönüşü olmayan bir karar vereceğine, tatil ya da dünya turuna çıkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ek sıkışmak gördüyseniz:

  • Projelerinizi harekete geçirmek için heyecan duyuyorsunuz.

Kahve falında ek sıkışmak içine düşeceği sıkıntılardan kurtulması ve rahat bir nefes alması için destek olacağına, yaşadığı sıkıntıları bölüşeceğine, aile hayatı içinde yaşadığı tartışmaların son bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında saç ektirmek kişinin bir müddet doğru karar vermek adına içinde bulunduğu ortamdan uzaklaşacağına, başında dönen şanssızlık bulutunun dağılacağına inanılır.

Kahve falında eğilmiş ağaç görmek başına uğursuzluklar geleceğine, kıskanan kişiler tarafından çok kötü durumlara ve çeşitli sıkıntılara düşürüleceğine inanılır.

Kahve falında pamuk ektiğini görmek sıkıntıların kısa bir zamanda bitip yerini sevince bırakacağına, akıp giden zamana rağmen halen istenen noktaya gelinemeyeceğine, alınan borçların geri ödenemeyeceğine ve düşülen bir anlaşmazlığın bir türlü çözüm bulamayacağına delalet eder.

Kahve falında mısır ekildiğini görmek bir sebeple bazı konularda çeşitli kararlar alınacağına, çekemeyen kişiler ile tartışmalar yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında ek saç görmek diplomalı kimse olacağına, kafa dinleyeceğine ve güzel vakit geçirerek sorunlardan uzak kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında maydanoz ektiğini görmek kavgacı ve ters bir kişi olan fal sahibinin çok daha büyük sıkıntılar ile karşılaşacağına, tatsızlıkların aşılacağına, dertleri biteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında domates ektiğini görmek yeni bir iş için başvuru yapılacağına, çok büyük kişiler ile çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine ve yakında çok büyük kazançlar elde edecek bir çalışmanın temellerinin atılacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir