AnaSayfa / Genel / Kahve falında sıkı sarılmak

Kahve falında sıkı sarılmak

Kahve falında sıkı sarılmak rızkının genişlemesine ve kazancının artmasına vesile olacak işlere gireceğine, hayatının kolaylıklar ve güzellikler içinde geçeceğine, yine deyim yerindeyse onun yar ve yardımcısı olacağına, anne ve babanın kalbinin kırılacağına, evindeki huzurunun yerine geleceğine, insanların takdir ettiği ve hayran olduğu bir kişi olunacağına, özellikle rakiplerine karşı büyük galibiyetler elde edeceğine, emeklerin boş yere harcanacağına işarettir.

Kahve falında sıkı sarılmak gördüyseniz:

  • Verilecek sözler daha tatminkar bir geleceğin temeli olabilir.

Kahve falında sevdiğine sıkıca sarılmak kendisini çok rahatsız hissedeceğine, bu yüzden bu durum için çeşitli önlemler alacağına, çok başarılı adımlar atacağına inanılır.

Kahve falında sıkı sıkı sarılmak iş hayatının nerdeyse tüm zorluklarının kısa sürede ortadan kaldırılacağına, ismini herkese duyuracağına işarettir.

Kahve falında biriyle sıkı sıkı sarılmak yükünün azalacağına, şansın kapanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliye sıkıca sarılmak hak ve din yolunu bırakacağına, gözünü para hırsı bürüyeceğine, insanları günah işlemeye teşvik edeceğine ve hayırlı işler yerine kötü şeyler yapacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bir erkeğe sıkıca sarılmak maddi ve manevi açıdan tam bir yıkım yaşanacağına, sorunlarının ardının arkasının kesilmeyeceğine, güven kaybı yaşanacağına delalettir.

Kahve falında birine çok sıkı sarılmak huzur ve saadet bulacağına, sevdiği kişiler tarafından çok hayırlı bir işe sokulacağına, bu iş sayesinde kendisine yeni ve hayırlı kapılar açan kişiler ile tanışacağına, aile bireylerinden birisi ile herkesi şaşkına çevirecek bir işe gireceğine tabir olunur.

Kahve falında sevdiğine sıkı sıkı sarılmak yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine ve kişiliği ve dürüstlüğü ile insanlar tarafından el üstünde tutulan biri olacağına, hiç olmadığı kadar mutlu olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birine sıkıca sarılmak çok büyük sıkıtılar yaşanacağına ve bu sıkıntıların günden güne büyüyeceğine, hayatınızın neşe dolacağına, güzelleşeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir