AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeni pencere taktırmak

Kahve falında yeni pencere taktırmak

Kahve falında yeni pencere taktırmak eğer yaşanan durum hastalıksa gereken herşeyi yapacağına, başarıya giden yolların önünde bazı engeller olacağına, işle ilgili büyük bir gelişme yaşanacağına, kıdem atlayacağına, ekmeğini alın teri ile kazanacağına, Allah’ın sevgili kulları arasına gireceğine, çok sevilen ve değer verilen bir büyükten destek görüleceğine, aile hayatında can sıkıcı olayların yaşanacağına, eşler arasına kara kedi gireceğine, umutlarının tazeleneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yeni pencere taktırmak gördüyseniz:

  • İyi hesaplanmamış veya ani değişiklikler yapmanız durumunda size güvenen bir kişiyle aranızda problemler yaşanabilir.

Kahve falında yeni pencere taktırmak çok büyük sorunlar ile karşılaşılacağına, parasal sıkıntıların çok büyük olacağına, çok daha kötü durumlara düşüleceğine, hayat boyu isteklerine ulaşacağına yorulur.

Kahve falında yeni kapı taktırmak rızkının kesilmeyeceğine, rahatının, lüksünün ve konforunun da baki olacağına, uzun zamandan beri kötü olan ruh halinin düzeleceğine, öz güveninin yerine geleceğine, işle ilgili olarak zaman zaman sıkıntı çekse de bunları yakında atlatacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yeni diş taktırmak hiçkimsenin cesaret edemediği ya da yapılmaz dediği işlerin kolay bir şekilde yapılacağına, tartışmaların sona ereceğine, elinde bulunan imkânları çok doğru ve bereketli bir şekilde kullanacağına tabir olunur.

Kahve falında yeni pencere görmek ölmüş büyüğünün cennette olduğuna, uzun zamandan beri ödenemeyen borçların ödeneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında altın küpe taktığını görmek emeklerinin kendisine mutluluk getireceğine, işlerinden yana istediği karı yakalamayı başaracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kulağına küpe taktığını görmek kırılacağına, ağlayacağına ve dertleneceğine, sağlığının ve neşesinin de yerine geleceğine delalet eder.

Kahve falında birinin altın yüzük taktığını görmek verilen kararların çok iyi haberler getireceğine, zarar getirecek bir kişi ile tüm bağların koparılacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın zamanda kurtulacağına, borçlarını ödeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz diş taktırmak kendisini çok büyük sürprizlerin beklediğine ve yakın bir zamanda çok şaşıracağına, çok zor koşullarda bile çok büyük başarılara imza atacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir