AnaSayfa / Genel / Kahve falında pencere kenarında oturmak

Kahve falında pencere kenarında oturmak

Kahve falında pencere kenarında oturmak ulaşamadığı hiçbir arzusu olmayacağına, ortaya konulacak olan çalışmaların ve projelerin hayır getireceğine, kurulu düzeninin olacağına, emeklerinin karşılığını almaya başlayacağına, takdire layık işler yapacağına bu sayede saygınlık göreceğine, hem verimi yükselteceğine, işlerinin yoluna gireceğine, sıkıntılarının zaman içinde ortadan kalkacağına, çok mutlu ve huzurlu bir aile hayatı yaşanacağına, büyük beklentiler ile girilen işler sonunda zarar edileceğine, sağlıklı iken hastalıklar geleceğine ve hastayken hastalığın ilerleyeceğine ve çok büyük sorunların yaşanacağına, iyi niyetlerle attığı adımların takdir göreceğine ve fal sahibinin arkasından dua edenlerin çoğalacağına tabir olunur.

Kahve falında pencere kenarında oturmak gördüyseniz:

  • Rutinin dışına çıkmalısınız.

Kahve falında pencere kenarında oturmak kızı olanların da gelin edeceğine, geçim sıkıntısına ve yokluğa düşmeyeceğine inanılır.

Kahve falında pencere kenarı görmek birçok kişiye yardım edeceğine, aile hayatı içinde rahat edeceğine işarettir.

Kahve falında cam kenarında oturmak aile kurma konusunda bazı kararlar alınacağına, aniden evlilik kararı alacağına işaret eder.

Kahve falında mezar kenarında oturmak büyük sıkıntılar çekeceğine, işlerinde çok zor zamanlar geçireceğine, girdiği bütün işlerde hiç düşünmediği zorluklar ile karşılaşacağına, elinde kalan paranın yakın zaman içinde tükeneceğine alamet eder.

Kahve falında deniz kenarında oturduğunu görmek emeklerinin karşılığını alacağına, büyük miktarlarda paralar kazanacağına, işten yana şansının açık olacağına ve çok bereketli bir dönem geçireceğine, yokluk ve borç nedir bilmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında deniz kenarında evde oturmak hoş muhabbette olacağına, mutluluktan havalara uçulacağına işaret eder.

Kahve falında denizin kenarında oturmak neşesini, huzurunu ve mutluluğunu kaybedeceğine, açların doyacağına delalettir.

Kahve falında deniz kenarına oturmak fal sahibini, üzen, kıran ve sıkıntı çekmesine neden olan herşeyin ortadan kalkacağına, tüm eğitim hayatında üstün başarı belgesi alacağına, iş hayatında da keza aynı başarıyı devam ettireceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir