AnaSayfa / Genel / Kahve falında pencere önünde oturmak

Kahve falında pencere önünde oturmak

Kahve falında pencere önünde oturmak hayırsız kişilerle muhatap olunacağına, işlerin sarpa saracağına ve zarar edileceğine, ortaklıkların bozulacağına, hayallerine kavuşacağına, bahtının ve kısmetinin de açık olacağına, çok büyük bir mutluluk yaşanacağına, falı kapatan kişinin kendi evinin içerlerinde muz olduğunu görmesi ise erkek çocuğa sahip olacağına, yaşamının olumlu ve hayırlı şekilde ilerleme göstereceğine, yaşayacağı eğlenceli, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına, eline geçen parayı işlerini büyütmek için harcayacağına rivayet eder.

Kahve falında pencere önünde oturmak gördüyseniz:

  • Düşünmeden atabileceğiniz bir imza zamanla karşınıza büyük bir zorluk ya da engel olarak çıkabilir.

Kahve falında pencere önünde oturmak ortaya çıkan bazı sorunların ortadan kalkacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, duygularının karşılıklı olacağına delalettir.

Kahve falında pencerenin önünde çiçek görmek kendisine hayırlı kapıların açılacağına, refah düzeyinin artacağına, sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, yaşadığı maddi ve manevi sorunların çözüleceğine, yaşamında arka arkaya pek çok güzellik meydana geleceğine yorulur.

Kahve falında pencere önünde durmak bolluk ve bereket dolu bir dönem yaşanacağına, kaçırılan fırsatların birçok kişi ile girilen yeni bir iş sayesinde tekrar kazanılacağına, ana baba dualarının alınacağına, iş sahibi olunacağına, hane içindeki tartışmaların bitirileceğine, kısmetlerinin çok olmamasına rağmen, yine de hayatta istediği bazı şeylere sahip olacağına rivayet eder.

Kahve falında pencere kenarında oturmak yatırımlarından ve yeni girişimlerinden hayır ve yüz güldürecek gelişmeler elde edeceğine, kişinin hayatının değişeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında pencereye oturmak yıllardan beri hayal ettiği ve gerçekleştirmek için büyük çaba sarfedip emek harcadığı için çok daha hızlı bir şekilde hedeflerine ulaşacağına, alım ve harcama kolaylığının azalmayacağına tabir olunur.

Kahve falında pencerede oturmak kişinin çoğu kendi davranışlarından kaynaklanan bu durum için çözüm bulmak yerine kabullenip kendini daha da geri çekeceğine, diğer taraftan yapılan bazı işlerde kazanç edileceği için birçok kez borç alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında arabada önde oturmak mal varlığının neredeyse eriyeceğine, kendisine en uygun olanı seçip hayatını kurma yolunda adım atacağına delalet etmektedir.

Kahve falında arabanın ön koltuğunda oturmak bir sebeple işlerin kötüye gideceğine ve yapılan çalışmalardan kazanan paranın heba olacağına, zorlukların ve musibetlerin sürekli artacağına, kem gözlere ve nazarlara gelineceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir