AnaSayfa / Genel / Kahve falında pencereye görmek

Kahve falında pencereye görmek

Kahve falında pencereye görmek kişinin uzak şehirlere ya da ülkelere gidip bir süre sonra oralarda yaşama kararı alacağına, çok başarılı işler ortaya koymaya devam edeceğine, herkes tarafından takdir edilen ve sevilen biri olacağına, böylece hem malının hem de parasının katlanarak artacağına, özgüveninin bitme noktasına geleceğine, çoğalan kısmetlerle birlikte kişinin ismini herkese duyuracağı projelerde yer alacağına, attığı her adımda çok zarar edeceğine, fal sahibinin bu kişi hakkında adli süreç başlatacağına, elini attığı her işten muvaffak olacağına ve kafasına koyduğu her amacı gerçekleştireceğine, birçok sıkıntıya maruz kalabileceğine, yaptığı şeylerden ötürü bazı kötü kişiler ile muhatap olmak zorunda kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında pencereye gördüyseniz:

  • Yakın çevrenizle ilişkilerinizde ise problemler yaşanabilir.

Kahve falında pencere kırılması görmek harama, yalana, hileye ve fesada başvurmayacağına, hayatının kolay ve güzel geçeceğine yorulur.

Kahve falında pencereden içeri girmek eline geçen bazı fırsatlar sayesinde işlerini yoluna sokarak kısa da olsa bir tatile çıkacağına, biraz dinleneceğine, amaçların gerçekleştirilemeyeceğine işaret eder.

Kahve falında kirli pencere camı görmek kişinin bu şekilde hareket etmesi sayesinde gerçekleştireceği işin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, heveslendiği işlerden Allah’ın izni ile kar elde etmeyi başaracağına alamet etmektedir.

Kahve falında pencere tülü görmek kendisini korumaya alacağına, kendisini mutlu edecek yeni şeyler edineceğine işaret etmektedir.

Kahve falında pencereden yağmur seyretmek kendisini toparladıktan sonra büyük başarılar kazanacağı bir işe imza atacağına, çok sevdiği kişilerden biri ile gireceği bir projeyi çok iyi yerlere getireceğine, rahata ereceğine ve maddi olarak da güç kazanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında pencereden çıkmak zorlukların yaşanacağına, hayatında belanın ve uğursuzluğun kol gezeceğine, aile hayatında yaşanan tatsız durumların sona ereceğine işaret eder.

Kahve falında pencereden tırmanmak azmi ve çalışkanlığı ile takdir toplayacağına, kendisine sorun yaratan olayların kısa süre içinde son bulacağına işarettir.

Kahve falında yüksek pencere görmek hayallerinden günbegün daha da uzaklaşacağına, işlerinin ve kurulu düzeninin bozulacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir