AnaSayfa / Genel / Kahve falında pencerede kumru görmek

Kahve falında pencerede kumru görmek

Kahve falında pencerede kumru görmek hızlanacağına, hayır getirecek ve iş dünyasında sarsılmaz bir yer edinilmesine katkı sağlayacak kişiler ile ortak olunacağına, arka arkaya pek çok aksilik ve zorluk ile karşılaşacağına, geçmişten gelen arkadaşlıkların taçlanacağına, yeni bir ortama gireceğine, kazancının eksilmeyeceğine ve sürekli artacağına, insanlar tarafından sevilen ve cana yakın bir arkadaşın istenmeyen bir duruma düşeceğine, hayatınızda çok güzel değişiklikler olacağına tabir olunur.

Kahve falında pencerede kumru gördüyseniz:

  • Sizi cezp etmeyen tekliflerle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında pencerede kumru görmek zararların yakında telafi edileceğine, aile hayatında birlik ve beraberlik içinde olunacağına, işlerin çok iyi bir hal alacağına işaret eder.

Kahve falında siyah kumru görmek kardeşlerle büyük bir işe girileceğine, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına, pek çok kimseye yardımlarda bulunacağına, maddi desteğinin yanı sıra manevi anlamda da bu kimselere elini uzatacağına ve sevap işleyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölü kumru görmek küslüklerin en yakın zamanda arabulucular sayesinde yok olacağına, büyük miktarda ve helal kazanç elde edileceğine rivayet eder.

Kahve falında kumru sesi duymak dertlerin ve sıkıntıların son bulacağına, her zaman örnek bir Müslüman olarak hareket etmesinden dolayı başına bela gelmeyeceğine ve Allah tarafından korunacağına rivayet eder.

Kahve falında bir çift kumru görmek endişe edilen durumların alınacak destek ve yardımlar sayesinde ortadan kalkacağına ve güzel günlerin en sonunda geleceğine, sorunsuz ve sıkıntısız bir döneme girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında evde kumru kuşu görmek iş için yapacağı projeleri tekrar tekrar düşünerek iş konusunda deneyim sahibi kişilere akıl danışarak daha iyi ve daha doğru çalışmalar ortaya koyacağına ve çok daha büyük kazançlar elde edeceğine, nazardan korunarak daha huzurlu hissedileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kumru öldürmek daha sonra da bu durumdan kurtulmak için uzun süre çaba göstereceğine, kazanca ve ekmeğe kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında güvercin kumru görmek içine düşeceği bazı sorunlardan ötürü bulunduğu mevkiden uzaklaştırılacağına, gülen yüzünün hiç solmayacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir