AnaSayfa / Genel / Kahve falında pencere kolu görmek

Kahve falında pencere kolu görmek

Kahve falında pencere kolu görmek uzun süredir devam eden bir sorunun yakın zamanda çözüme kavuşacağına, sevdiği kişiler ile çok güzel zamanlar geçireceğine, üzüntülerinin biteceğine ve çok hayırlı işler yaparak bol kazanca ve hayırlı rızka sahip olacağına, başarıya ulaşmak için çok çaba sarfedeceğime, üzüntülerini birer birer sona erdireceğine, eşi ile arasında çok sıkıntılı durumlar ortaya çıkacağına, hayalindeki işi gerçekleştireceğine, yaptığı işte büyük bir makama sahip olacağına, zorlu bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, hayırlı bir kişi ile evlilik konusunda adım atılacağına, hasretin biteceğine, yardım edilen insanlardan hayır duaları alacağına, yasa dışı yollara meyli olması nedeniyle kendisi dışında sevdiklerinin hayatına da sıkıntı vereceğine rivayet eder.

Kahve falında pencere kolu gördüyseniz:

  • Sizi engellemek isteyen kişiler veya olaylar söz konusu olsa da siz yapmak istediklerinizi yapın.

Kahve falında pencere kolu görmek hidayete ereceğine, alim ve bilge kişi mertebesine geleceğine, bu sayede insanlar tarafından itibar göreceğine ve kendisinden akıl danışılan insan durumunda olacağına, ortak olunan kişi tarafından çok büyük bir zarara uğratılacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, üzüntülerinin ve dertlerinin gün geçtikçe artacağına ve çok sıkıntılı bir dönemden çıkacakken daha sıkıntılı bir döneme girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında pencereden su dökmek geniş ve bol rızık elde edeceğine, çeşme ya da okul gibi bir hayrat yaptırarak pek çok hayır duası kazanacağına delalet eder.

Kahve falında camdan pencere görmek verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, yakın bir arkadaşın vesile olduğu bir ilişkinin evlilikle noktalanacağına delalet eder.

Kahve falında pencerenin kırıldığını görmek şansının da yaver gitmesi ile kısa zamanda kendi işinin başına geçeceğine, çok daha iyi bir hayata sahip olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında pencereyi kapattığını görmek yaşanan büyük sorunlar ve sıkıntılardan sonra çok daha büyük sorunlar ile uğraşmak zorunda kalınacağına, eline geçen fırsatların yakın bir zaman içinde büyük sıkıntı yaratacak şekilde geri tepeceğine tabir olunur.

Kahve falında penceresiz ev görmek işlerinin bazı kişiler tarafından baltalancağına, üzüntülerin sevince döneceğine alamet eder.

Kahve falında mavi pencere görmek güzel ve mutlu günler görüleceğine, girilen bazı işlerden zararlı çıkılacağına ve kazanılan başarıları kıskanan kişiler tarafından sıkıntıya sokulacağına rivayet eder. Büyük üzüntüler yaşanacağına yorulur.

Kahve falında pencereleri değiştirmek yaşansa bile çok kısa süre içinde ve sıkıntı çkmeden çözüleceğine, parasızlık ve geçim derdi olmadan yaşayacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir