AnaSayfa / Genel / Kahve falında penceresiz ev görmek

Kahve falında penceresiz ev görmek

Kahve falında penceresiz ev görmek iş hayatında kazanç elde etmeye başlayacağına, uzun zamandan beri görülmemiş bir bolluk ve bereket yaşanacağına ve çok hayırlı ve güzel günlerin görüleceğine, maddi ve manevi olarak rahat edileceğine, rızkında ve malından olacağına, özellikle yarınını düşünmeden hareket etmesi sonucunda bir anda maddi sıkıntı yaşayacağına, iş alanında programsız çalışmanın ve planlara uymamanın neticesinde itibarın zedeleneceği durumlar içine girileceğine, en sıkıntılı ve korkutucu anda bile Allah’ın yardım edeceğine, çok güzel bir projenin geçirileceğine ve başarılı bir kişi olunacağına, vebalı ve ince hastalık vermeyeceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük destekler vereceğine ve borçlarından kurtulmasına yardımcı olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında penceresiz ev gördüyseniz:

  • Bazı konularda neler olup bittiğini anlatmama ya da bazı konularda bilgi vermeme konusunda ısrarcı olabilirsiniz.

Kahve falında kapısız penceresiz ev görmek amaçlarının da gerçekleşeceğine, çok yakın bir zaman içinde çok hayırlı bir işe gireceğine, bu iş sayesinde çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine, uzun yıllardan beri hayal ettiği ve çok büyük arzu duyduğu şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında pencereden eve bakmak her zaman iyilikleriyle anılacağına, üzüntülerini ve acılarını unutacağına işarettir.

Kahve falında bir eve pencereden girmek kişinin uğradığı haksızlıkların sona ereceğine, böylelikle sorunlarının tek tek hallolmaya başlayacağına ve hayattan yana şansının döneceğine inanılır.

Kahve falında ev pencere görmek arif kimselerden sayılacağına, kötülüklere gözünü kapatmaya rivayet etmektedir.

Kahve falında eve pencere takmak saygının hiç eksik olmayacağına, ancak ilerleyen zamanlarda bu kişinin pek iyi biri olmadığını anlayacağına tabir olunur.

Kahve falında yeşil pencereli ev görmek çok büyük ve güzel bir ilişki yaşayacağına, iyi gününü de, kötü gününü de paylaşacağına, zor günlerinden en çok sevgilisinden destek göreceğine yorulur.

Kahve falında penceresi olmayan ev görmek karşısına çıkan engelleri çok zorluk çekmeden kısa bir zaman içinde atlatacağına, sabit geliri olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında penceresi açık ev görmek yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, ortağından ayrılacağına veya çalıştığı iş yerinde hakkında çıkan dedikodular yüzünden yüzünün yere düşeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir