AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin üzerine sıcak su dökmek

Kahve falında birinin üzerine sıcak su dökmek

Kahve falında birinin üzerine sıcak su dökmek kazancının yakın zamanda artış göstereceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine,  sevdiği kişilerin hayır duasını alacağına, gireceği bir ortaklıkta çok büyük bir sorunla karşılaşacağına, problemlerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına, kişinin hayatındaki dengeleri yeniden sağlayabilmek için çaba harcayacağına, tartışmaların tatlıya bağlanacağına, şansın kapanacağına, bir rahat yüzü görmeyeceğine, yaşadığı bu güzel olayları unutmayacağına işarettir.

Kahve falında birinin üzerine sıcak su dökmek gördüyseniz:

  • Yeni iş birlikleri söz konusu olabilir.

Kahve falında birinin üzerine sıcak su dökmek rakiplerinin üzüleceğine, hayallerin gerçekleşeceğine, aile hayatının hayır getireceğine, uzun bir süreden beri düşünülen bir çalışmaya girileceğine, edilen duaların yakın zaman içinde kabul olacağına alamet eder.

Kahve falında tuvalete sıcak su dökmek yeni bir sosyal hayata adıma atacağına, kendisini adeta çocuklar gibi şen hissedeceğine, hafifleyeceğine, rahatlayacağına tabir olunur.

Kahve falında birinin üstüne sıcak su dökmek çok büyük ve geri dönüşü olmayan hatalara düşeceğine, zahmetli bir işle uğraşmak zorunda kalınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölüye sıcak su dökmek kısa süre içinde büyük bir aşka yelken açılacağına, helal rızık elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında birine sıcak su dökmek her şeyin aksi şekilde ilerlemeye başlayacağına ve pek çok aksiliğin üst üste geleceğine, çok büyük sıkıntılar yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında sıcak su dökmek büyük sıkıntılar ve üzüntüler yaşanacağına ve sağlık sorunları ile uğraşılan bir döneme girileceğine, bir organizasyona katılacağına rivayet eder.

Kahve falında sıcak ve soğuk su görmek korkularından, ağrı ve sancılarından kurtulacağına, işsiz olarak geçen zamanların zararını çıkarmak için kendisini çok yoracağına işaret etmektedir.

Kahve falında sıcak su torbası görmek büyük başarılar kazanıp kendisini ispat etme şansı bulacağına, heyecan ve hareketlilik geleceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir