AnaSayfa / Genel / Kahve falında birine kaynar su dökmek

Kahve falında birine kaynar su dökmek

Kahve falında birine kaynar su dökmek keyif, neşe ve sağlıkla geçeceğine, daha fazla gelir ve mal elde etmek için hatalı, yanlış ve kötü yollara sapmayacağına, dünya malı için hiçbir zaman itibarını zedeleyecek işlere girmeyeceğine, yaşanan travmatik bir olaydan ötürü psikolojik sorunların başgöstereceğine, elinin bollaşacağına, mallarının ve kazancının çoğalacağına, böylece hayatının da düzene gireceğine, insanlardan bir süre uzak duracağına, ailenizden veya akrabalarınızdan gelecek mal ve mülke, hayırlı kız evlatlara sahip olacağına, yol alacağına ve zaferler elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında birine kaynar su dökmek gördüyseniz:

  • Talepleri olan kişilere ödün vermek zorunda değilsiniz.

Kahve falında birine kaynar su dökmek bugüne kadar beklenen bir haberin gelmesiyle kişinin iştiraklerde, girişimlerde bulunacağına, hayırlı bir kısmet ile çok güzel kararlar verileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında birinin üzerine kaynar su dökmek rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine, mesleğinde en iyisi olmayı ve devleşmeyi bileceğine bu sayede herkesin kavuşmak ve sahibi olmak istediği hayata sahip olacağına, kişinin toplumdaki statüsünün yükseleceğine rivayet eder.

Kahve falında birinin üstüne kaynar su dökmek çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, yeni yetişen insanlara örnek olarak gösterileceğine ve her yaptığı işte bir yenilik yaratacağına, kazandıkları ile daha iyi yatırımlar gerçekleştireceğine, çok büyük işlere girip kendisine ve ailesine çok rahat bir hayat sağlayacağına rivayet eder.

Kahve falında kaynar su dökmek kötü bir kişinin yaptığı üçkağıtlardan ötürü pişman olacağına, hem de sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kaynar suya düşmek işlerinin artacağına, gönül ilişkisi yaşanan kişi ile aradaki buzların eritileceğine ve sevinçli bir haberle deyim yerindeyse sevinçten havalara uçulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kaynar su içmek hiç para sıkıntısı da yaşamayacağına, aile yaşantısında da her şeyin yolunda gideceğine inanılır.

Kahve falında kaynar su görmek karşılaşılan kötü durumların yakın bir zaman içinde son ereceğine, işinde en iyisi olacağına, herkesin karşısında düğme ilikleyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kaynar su aktığını görmek başarı kazanılacağına, başarı ve zenginlik getireceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir