AnaSayfa / Genel / Kahve falında pencereden konuşmak

Kahve falında pencereden konuşmak

Kahve falında pencereden konuşmak hem eğitim, hem iş hem de özel hayatında herkesten çok ileride olacağına, rahatsızlık yaratan bir işin çözüm bulacağına, çocuklarının ve torunlarının hep çevresinde bulunacağına, onlardan yana hayır ve itibar göreceğine, fal sahibinin aile bireylerden birinin vefat edeceğine, para hesabı yapmadan her istediğini alacağına, sevdiği kişilerden aldığı destek sayesinde kendisini biraz toparlayacağına, eve huzurun ve bereketin geleceğine, zararların sevilen kişilerden alınacak yardım ve destek ile telafi edileceğine, duaların kabul olacağına, kötülüğe uğramadan yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında pencereden konuşmak gördüyseniz:

  • Bardağın dolu tarafına odaklanın.

Kahve falında pencereden konuşmak maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, haksızlığa uğrayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında pencereden biriyle konuşmak barış ve sevgi ortamında bulunacağına, kısa zamanda çok yol alınacağına delalet eder.

Kahve falında pencerede konuşmak babanın ya da amcanın çok ağır bir hastalığa yakalanacağına, işlerinin hızlı bir şekilde düzeleceğine, kırılmış olan özgüveninin toparlanacağına işaret eder.

Kahve falında evin penceresini görmek hayatın tadını çıkarmaya bakacağına, yakın bir arkadaştan gelecek iş fikrinin değerlendirileceğine, bulunacak bir kaynak sayesinde bu projenin vakit kaybedilmeden hayata geçirileceğine ve zenginliğe sahip olunacağına inanılır.

Kahve falında pencerede asılı kalmak bir sebeple aile büyüklerinden birinin kalbinin kırılacağına, arzuların gerçekleşeceğine işarettir.

Kahve falında pencerenin kırıldığını görmek gidilecek bir iş yemeğinde yeni iş ilişkileri kurulacağına, gereksiz yere bazı tartışmaların odağında kalınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yuvarlak pencere görmek iş ve sağlığı ile ilgili koşulları yeniden düzenleyeceğine, kendisini üzen ve kıran kişiler ile yollarını en kısa zaman içinde ayıracağına, eline geçen iş fırsatlarını çok daha rahat bir şekilde değerlendireceğine işaret eder.

Kahve falında dar pencereden çıkmak kendisine akıl hocalığı yapan bir kişiyi kaybedeceğine, yorulacağına ve artık dayanamaz duruma gelerek isyan edeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir