AnaSayfa / Genel / Kahve falında pencerenin kırıldığını görmek

Kahve falında pencerenin kırıldığını görmek

Kahve falında pencerenin kırıldığını görmek iş yaptığı sektörde rakiplerinin olmayacağına, daha kolay bir hayata kavuşacağına, yeni işlere atılacağına, sermaye elde edeceğine, elini attığı hiçbir işte başarı kaydedemeyip, başkalarının gözünde gülünç durumlara düşeceğine, itibarını zedeleyen saçma hareketler yapacağına, blöf yapan bir kişi yüzünden iş hayatında çok kötü bir duruma düşüleceğine, sistemli bir şekilde işleyen bir projede yaşanacak bir aksilik yüzünden işlerin rayından çıkacağına, hem de zengin biri olacağına, yapılan dedikodulara malzeme olması sebebiyle insanlardan uzak duracağına, rakipler tarafından kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar getireceğine, onların kimseye muhtaç edilmeyeceğine ve bol hayır duaları alınacağına delalet eder.

Kahve falında pencerenin kırıldığını gördüyseniz:

  • Arkadaşlarından gelecek teklifler sizi kararsızlığa itebilir.

Kahve falında pencere kırılması görmek şansının ve kısmetinin de bir ömür kendisine hayır getireceğine, etrafındaki insanlardan bir kısmı tarafından dışlanacağına rivayet eder.

Kahve falında kırılmış pencere görmek hem de çok üzüleceğine, maddi olarak ferahlık yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında kırılmış pencere camı görmek sevdikleri ile çok mutlu olacağına, kendisini hiç olmadığı kadar sıkışmış hissedeceğine ve yoğun bir duygu seline kapılacağına yorulur.

Kahve falında pencere kırıldığını görmek aile bireylerini mutlu edecek bazı kararlar alınacağına, sevdiği insanla romantik, duygusal ve güzel zamanlar yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında pencere cam kırılması görmek atılan adımların kısa sürede başarıya ulaşacağına, eş, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına, güzel günlerin yakında olduğuna, kıskanılacak projelere imza atılacağına ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşadığı bir dönemin sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında pencerenin kırılması görmek büyük bir kazanç kapısı kazanılacağına, mutlu, huzurlu günlerin uzaklaşacağına tabir olunur.

Kahve falında pencerenin kırıldığını görmek maddi olarak az da olsa bir zarar görüleceğine, sevilen kişilerin yaptıkları her işe destek verileceğine, her daim yeni iş kollarına girmek için fırsat kollanacağına, iyilik ve güzellik bulacağına delalettir.

Kahve falında evin penceresinin kırıldığını görmek hayatının afiyette geçeceğine, kavgaların ve rekabette altta kalmanın söz konusu olacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir