AnaSayfa / Genel / Kahve falında pencerede konuşmak

Kahve falında pencerede konuşmak

Kahve falında pencerede konuşmak ağzının tadının bozulacağına, günahlarının affedileceğine, hanesinde rızkın, nimetin ve kazancın artacağına, kendisine yeni bir hayat kurup yeni bir iş bularak yeni bir şeyler gerçekleştireceğine, bereketinin artacağına, başına bir şey gelmemesi için Allah’a yalvaracağına ve her zaman şükredeceğine, karşısına çıkan güzel fırsatlar sayesinde hayatının tamamen değişeceğine, çevresindeki insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olacağına, rahatının ve ağız tadının kaçacağına işaret eder.

Kahve falında pencerede konuşmak gördüyseniz:

  • Yakında işler netleşmeye başlayacak, şimdilik sakin şekilde bir köşede beklemenizde fayda var.

Kahve falında pencereden konuşmak başarılarının ve kazancının artacağına, birçok çalışmaya ve projeye girileceğine delalettir.

Kahve falında pencereden biriyle konuşmak çok güzel ve mutlu günlerin yakında görüleceğine, hayırlı kısmetler ile tanışıp gönül işlerine devam edileceğine, tüm sorunların bu sayede teker teker sona ereceğine, haneyi bolluk ve bereketin kaplayacağına, bir sebeple kendi içine kapanacağına işarettir.

Kahve falında pencerede konuşmak dargınların barışacağına, başarılarının her geçen gün artacağına delalet eder.

Kahve falında temiz pencere görmek girdiği işlerde her zaman zarar edeceğine, işlerinin kötü gidişinin bir son bulacağına tabir olunur.

Kahve falında büyük cam pencere görmek hayallerinin gerçekleşeceğine ve ettiği duaların da kabul olacağına, kardeşleri birbirine düşürmek isteyen bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında pencere çerçeve görmek yakın bir zamanda ortak olacağı bir işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, kariyerini ve vizyonunu aşağı çekecek bir iş yapacağına, bu nedenle hem itibarını hem de insanlar arasındaki ününü kaybedeceğine işaret eder.

Kahve falında pencereden düşmek tabiri caizse yüzünün düşmesine neden olacağına, hayatın şimdiye kadar bilmediği, görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına, iyiliğe kavuşacağına, yaşama isteğinin artacağına, keyfinin ve ağız tadının da yerine geleceğine rivayet eder.

Kahve falında çocuğunun pencereden düştüğünü görmek kalp kırıklığı ve hayal kırıklığı yaşanacağına ve sıkıntı çekileceğine, kaza ve belaların çıkmayacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir