AnaSayfa / Genel / Kahve falında pencerede asılı kalmak

Kahve falında pencerede asılı kalmak

Kahve falında pencerede asılı kalmak geçimin daha kolay hale geleceğine, dini bütün biri olarak yaşadığı hayatı başkaları için de güzelleştirmeye çalışacağına, iş konusunda çevredeki kişilere önayak ve örnek olunacağına, çekilen çilelerin ve eziyetlerin kısa zaman içinde sona ereceğine, aradığı aşkı bulacağına, geçiminin zorlaşacağına, hayatında yokluğun başgöstereceğine, kişinin çoğu kendi davranışlarından kaynaklanan bu durum için çözüm bulmak yerine kabullenip kendini daha da geri çekeceğine, ferahlık ve aydınlık dolu günlere ulaşılacağına, çok büyük ve hayırlı kazançlar sağlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında pencerede asılı kalmak gördüyseniz:

  • Yeni eğitimler, seminerler, kurslar, seyahatler, farklı alanlarda edinilecek bilgiler yeteneklerinizi farklı şekilde değerlendirmenize ya da alışılmadık kişilerle tanışmanıza neden olabilir.

Kahve falında pencerede asılı kalmak neşesini kaybedeceğine, işlerinin bu sayede açılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bir yere asılı kalmak üzüntülü günlerin  sona ereceğine, sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına, bekarlar için de evlilik tarihi almaya, sözlenmeye ya da nişanlanmaya işarettir.

Kahve falında asansörde asılı kalmak geçim derdinin sona ereceğine, karşısına hayırlı bir kişinin çıkacağına, sıkıntısını ve sorununu bölüşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında balkonda asılı kalmak aklında bulunan bazı çalışmaları çok yakın bir zaman içinde gerçeğe çevireceğine, sorunlarının günden güne azalacağına işaret eder.

Kahve falında asılı kalmak fesada bulaşacağına, zamanla eline geçen paranın bereketinin artacağına işarettir.

Kahve falında uçurumun kenarında asılı kalmak yeni yerler göreceğine, yaşamına huzurun, sıhhatin, ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına delalet eder.

Kahve falında ağaçta asılı kalmak dertlerin biteceğine, sevinçli haberler alınacağına, başına türlü belalar geleceğine delalettir.

Kahve falında yüksekte asılı kalmak gerekli önlemleri alarak kendisine zarar vermek isteyen kişileri kendinden uzak tutacağına, kişinin hayatından yana hayır bulacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir