AnaSayfa / Genel / Kahve falında yuvarlak pencere görmek

Kahve falında yuvarlak pencere görmek

Kahve falında yuvarlak pencere görmek yakın bir zamanda evlat sahibi olacağına, yarar sağlamayacağına, hayırlı haberler alacağına, sevineceğine, hem eğitim hayatında hem sosyal hayat içinde çok sevilen bir kişi olacağına, saygı duyulan ve kudretli bir insanla karşılaşacağınıza, zenginliğin kapılarının açılacağına, zor günlerin sona ereceğine, kısmetlerinin hiçbir zaman kesilmeyeceğine, büyük emekler vereceğine alamet eder.

Kahve falında yuvarlak pencere gördüyseniz:

  • Tam da vazgeçmek üzereyken, hayatın getirilerinden maksimumda faydalanmak üzeresiniz.

Kahve falında yuvarlak pencere görmek böylece çok büyük başarılar kazanacağına, kötü günler yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yuvarlak taş görmek yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına, yüreğindeki sıkıntılarından ve aşamadığı zorluklardan kurtulacağına işarettir.

Kahve falında yuvarlak masa etrafında oturmak fal sahibinin dünya mallarından ve nimetlerinden ziyadesiyle faydalanacağına, oturduğu semtte bir dedikoduya maruz kalacağına ve epey zor zamanlar geçireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yuvarlak daire görmek gurur verici, kişinin ailesini mutlu edecek işler yapacağına, büyük başarılara imza atacağına, çok büyük zenginliğe sahip olacağına, çok hayırlı şeylere imza atacağına, aile hayatında çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup çok büyük bir rahatlığa ereceğine alamet eder.

Kahve falında yuvarlak yatak görmek hayırlı olacak ve mutluluk getirecek izdivaca, rahatının ve konforunun da yerine geleceğine inanılır.

Kahve falında yuvarlak ekmek kendi işini kuracağına, ticaret adamı (kadını) olacağına ve herkesin adından söz ettiği itibarlı kişi konumuna geleceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, tam herşeyin bittiğini ve hayallerinin suya düştüğünü düşünürken işlerinin düzeleceğine işaret eder.

Kahve falında yuvarlak şekil görmek dost ve akrabaya da çok güzel fırsatlar yaratacak çalışmalar gerçekleştirileceğine, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir konuma ve duruma gelineceğine, sıkıntıların, zorlukların ve sorunların tamamen çözüme kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yuvarlak cisim görmek uzun bir süre boyunca mutlu olan fal sahibinin, daha sonra bu kişinin karakteri ve baskısı altında ezildiğini farkedeceğine, kendisini yavaş yavaş toparlayarak bu kişinin hayatına olan etkilerini geriye çevirmeye çalışacağına, sevinçli ve güzel bir haber almaya alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir