AnaSayfa / Genel / Kahve falında pencereden biriyle konuşmak

Kahve falında pencereden biriyle konuşmak

Kahve falında pencereden biriyle konuşmak işlerinin çok büyük bir şekilde sıkıntıya gireceğine, fal sahibinin yıpranacağı ve üzüleceği kadar kötü günler geçireceğine, hayatının afiyet içinde geçeceğine, kafasına takılan, kuruntu haline getirdiği vehimlerden de uzak duracağına, aile açısından çok büyük ilerlemeler kaydedileceğine, kafasına takmasını gerektirecek hiçbir önemli sorununun ve altından kalkamayacağı kadar büyük bir borcunun olmayacağına, işinin gücünün rast gideceğine, yaşamı boyunca yaradının kendisiyle birlikte olacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, büyük bir ortaklık yapılacağına delalet eder.

Kahve falında pencereden biriyle konuşmak gördüyseniz:

  • Erkekseniz, dostlar arasındaki iletişimi sağlayabilir,dargınları barıştırabilir veya bir işi yapmalarında yardımcı olabilirsiniz.

Kahve falında pencereden konuşmak kavga ve stresin bir türlü sona ermeyeceğine, güvensizlik duymaya yorulur.

Kahve falında pencereden biriyle konuşmak rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, karanlıkların aydınlanacağına, azimle ve sabırla çalışarak işlerini çok iyi bir düzeye taşıyacağına ve hayırlı kazançlar elde ederek çok iyi bir kariyer edineceğine işaret eder.

Kahve falında pencerede konuşmak belli bir refah düzeyinin ve yaşam kalitesinin olacağına, işlerin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, zor günlerin biteceğine delalettir.

Kahve falında evin penceresinin kırıldığını görmek çeşitli projeler ortaya koyacağına, buna rağmen iş hayatı ile ilgili bazı sorunlar ile çok büyük bir savaş vereceğine, kendisini üzen ve kıran durumlardan kısmen de olsa kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında pencere perde görmek özellikle ailesi ile kavga eden kişinin bundan sonra da akrabaları ile arasındaki ilişkiyi düzeltemeyeceğine, sıkıntılarını bir köşeye atacaklarına, aile bireyleri arasındaki bağın daha sıkı bir hal alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında pencereye tül asmak daha sonra ise işleri büyüterek kendi işinin patronu olacak fal sahibinin mutluluğu geç de olsa yakalayacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup çok mutlu olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında pencere çerçeve görmek herkesin dikkatini çekecek, takdirini toplayacak kadar önemli işler yapacağına, çok rahat ve hayırlı işlere gireceğine, büyük başarılara imza atacağına işarettir.

Kahve falında çocuğunun pencereden düştüğünü görmek bir insanın yaşayabileceği en güzel ve en kutsal duyguları yaşama şansına sahip olacağına, kendisini ve adını yüceltecek ameller yapacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir