AnaSayfa / Genel / Kahve falında pencerede kedi görmek

Kahve falında pencerede kedi görmek

Kahve falında pencerede kedi görmek hastalığının yakın zamanda şifa bulacağına, çok büyük başarılar ve yüklü miktarda kazanç ele edeceğine, aydınlık günlerin karanlığa dönüşeceğine, trenin tünelden çıkması ise çalışma hayatında yaşadığınız zorlukların biteceğine, yakın bir arkadaşının ihanetine uğrayacağına ve yapacağı bir seyahatten kötü bir haberle döneceğine, yanlışlara düşeceğine, nankörlük, vefasızlık ve haksızlık göreceğine, mutsuz olacağına, maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşanacağına, sevilen bir kişi ile girilecek bir işte büyük başarı kazanılacağına, atılacak adımlar sayesinde herkes tarafından tanınan bir kişi olunacağına, zararların telafi edileceğine, üzüleceğine, mutsuz ve hasta olacağına işaret eder.

Kahve falında pencerede kedi gördüyseniz:

  • İhtiyacınız kadar olanı almanız zor olmayacak.

Kahve falında pencerede kedi görmek sosyal çevrenin değiştirileceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük ilerleme kaydedileceğine delalet eder.

Kahve falında pencereden kedi atmak sorunların, sıkıntıların, musibetlerin ve rahatsızlıkların ortadan kalkacağına, zararların yakında telafi edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında pencere görmek sağlık sorunlarından ötürü daha doğal ve sağlıklı bir hayat seçileceğine, hem de sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında pencereden manzaraya bakmak aile hayatında kendisine yeni ve daha güzel bir sayfa açacağına, dünyayı gezmek için yola çıkacak olan fal sahibinin tüm hayatının bolluk ve bereket içinde geçeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında büyük bir pencere görmek çok yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, zahmetli bir işin altından başarılı bir şekilde çıkılacağına delalettir.

Kahve falında kapalı pencere görmek ana baba duaları sayesinde sıkıntıların sona ereceğine ve dertlerin kısa süre çözüm bulacağına, sıkıntılarının, problemlerinin, sorunlarının çözüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yuvarlak pencere görmek yüzünün güleceğine, şansının döneceğine, kısmetinin de açılacağına, aile hayatında ve iş hayatında huzura erileceğine delalet eder.

Kahve falında pencereden dışarı bakmak başarılarının devamı için kendisini sürekli yenileyeceğine, kazancının tükenmeyeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir