AnaSayfa / Genel / Kahve falında pencereden içeri bakmak

Kahve falında pencereden içeri bakmak

Kahve falında pencereden içeri bakmak yapılan işlerde çok büyük kazanç sağlanacağına, uzun zamandan beri yapmak istediği şeyleri gerçekleştirmeye başlayan kişinin, kısa zaman içinde daha büyük hayallerini gerçekleştireceğine, kendisini çok kötü hissedeceğine ve bundan sonra maddi konulardan daha dikkatli davranacağına, yapılan uzun görüşmeler sayesinde çalışma hayatı içinde yaşanan sorunların kısa süre içinde bitirileceğine, ortaya çıkan kötü durumlardan ötürü bazı olaylar yaşanacağına ve bu olaylardan çok etkilenileceğine, aydınlık günlerin gittikçe uzaklaşacağına, zor zamanlar ve musibetler ile karşılaşılacağına, iş hayatında zararlı adımlar atılacağına, yakın zaman içinde üzüntü duyulacak bazı olaylar yaşanacağına ve parasal açıdan büyük kayıplar verileceğine, aile hayatında çok sıkıntı çekeceği bir döneme gireceğine ve hak ettiği bir konuda destek alacağına, fal sahibinin, insanlar ile arasında olan buzların yavaş yavaş eriyeceğine delalet eder.

Kahve falında pencereden içeri bakmak gördüyseniz:

  • Yanıltıcı etkiler var, yanlış kararlar almamaya veya yanıltıcı kişilere inanmamaya çalışmalısınız.

Kahve falında pencereden içeri bakmak şöhretli biri olunacağına ve işlerin uzun süre boyunca böyle devam edeceğine, sıfırdan başlanan işte herkesi şaşırtacak kadar iyi bir mevkiye gelineceğine yorulur.

Kahve falında pencereden içeri girmek iş ile ilgili problemlerden ötürü çok büyük zorluklar yaşayacağına, itibarın ve makamın yükseleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında pencereden içeri atlamak mutluluğunu, huzurunu, yaşama sevincini ve güzel günlere olan inancını yitireceğine, aile ve özel hayatının sorunsuz geçeceğine, isteklerinin ve heveslerinin gerçekleşeceğine, heyecanlarının ve sevincinin de hiçbir zaman yarım kalmayacağına işarettir.

Kahve falında içeri terliği görmek maddi açıdan çok kazanç getirecek bir işe girileceğine, epeydir ödenemeyen borçların kısa süre içinde kolayca ödeneceğine, bu sayede uykusuz geçen gecelerin sona ereceğine, sevilen kişileri mutlu edecek bir haber alınacağına, tüm maddi ve manevi sorunların ereceğine ve aile hayatında çok güzel günler yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında balkondan içeri girmek aynı anda pek çok duyguyu yaşayacağına, geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, dünya nimetlerinin hiç birinden mahrum kalmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında su içerisinde yılan görmek çok uzaktaki bir kişiden yaptığı iş ile ilgili olarak çok sevindirici ve çok büyük başarılar kazandıracak haberler alacağına, yeni şeyler keşfedeceğine ve yaptıkları ile adından söz ettirmeyi başaracağına delalet eder.

Kahve falında bir kapıdan içeri girmek iş ve mekan değiştireceğine, iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında su içerisinde balık görmek rahatsızlıkların kısa süre içinde aşılacağına, işlerini düzene sokacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir