AnaSayfa / Genel / Kahve falında gece pencereden bakmak

Kahve falında gece pencereden bakmak

Kahve falında gece pencereden bakmak hainlik yapacağına, rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına, endişe verici olaylar yaşanacağına, mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine, emek sarf etmeden ve yorulmadan kazanç sahibi olacağına, işlerinin yoluna gireceğine, sıkıntılarının zaman içinde ortadan kalkacağına, alınan borçların ödenememesinden ötürü gittikçe artacağına, zalim ve kötü kişiler ile büyük tartışmalar yaşanacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine, işlerinin hal yoluna gireceğine, olmadık bir sebepten ötürü babayla ters düşüleceğine, rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine, işinde tek adam (kadın) durumuna geleceğine, makam edineceğine, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına tabir olunur.

Kahve falında gece pencereden bakmak gördüyseniz:

  • Zayıf noktalarınızı güçlendirebileceksiniz.

Kahve falında gece pencereden bakmak zeka ile istenilen mevkiye erişileceğine, yeni bir ilişkiye başlanacağına işaret eder.

Kahve falında pencereden dışarı bakmak yaşadığı üzüntülü ve sıkıntılı dönemin biteceğine ve daha sonra çok güzel ve kazançlı günlerin başlayacağına, gerçekleştirmek istediği projeleri bu sayede gerçekleştireceğine, eğitim hayatında da ileri gideceğine ve çok mutlu olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında pencereden aşağıya bakmak kendisini çaresiz hissedeceğine, olumlu şekilde ilerlemeyeceğine, başına kötü ve tatsız olaylar geleceğine, problemlerinin ve borçlarının da çoğalacağına delalet eder.

Kahve falında pencereden kara bakmak kazançlı işler yapılacağına, yaşanan güzel olaylar sayesinde sevince boğulacağına, gelişim içine girileceğine, çalışmalarının yarıda kalacağına inanılır.

Kahve falında yüksek binanın penceresinden bakmak çok hayırlı ve güzel sonuçlar alacağına, ancak daha sonra gerçekleştireceği başarılı çalışmalar sayesinde işlerinin daha iyileşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında pencereden içeri bakmak sıkıntıların aile bireylerinden alınacak yardımlar sayesinde ortadan kalkacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında pencereden manzaraya bakmak bazı kötü kişilerle muhatap olacağına, böylece yeni bir hayata adım atılacağına, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçek olacağına, kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına ve hasreti çekilen bir kişi ile biraraya gelineceğine tabir olunur.

Kahve falında pencereye bakmak yol yordam öğretileceğine ve bazı konular hakkında bilinen şeylerin anlatılarak tecrübe sahibi olması sağlanacağına, kişi için gelecek günlerin tasasız ve neşe dolu olacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir